Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC
Telefoni
Radno vreme
Email

O Nama

Music Media Centar d.o.o. je preduzeće koje postoji više od 10 godina i koje se bavi prodajom muzičkih instrumenata svih vrsta i kategorija, kao i prateće muzičke opreme.

Prodavnica i sedište Music Media Centra se nalazi u Beogradu na 300 m2 u ulici 27. marta br. 39. Maloprodajni objekat u svojoj ponudi ima 4 različita show room-a u kojima možete izabrati sve vrste instrumenata. U ponudi imamo razne vrste električnih, akustičnih, bas i klasičnih gitara, zatim pojačala za električne, bas i akustične gitare, kao i potreban prateći pribor za navedene instrumente. U ponudi se nalaze i sve vrste gudačkih instrumenata – od violina svih veličina do viola, violončela i kontabasa. U našoj radnji možete pronaći sve vrste klavirskih instrumenata počevši od pianina, polukoncertnih i koncertnih klavira poznatih svetskih brendova, pa sve do električnih klavira renomiranih proizvođača.

Veliku pažnju posvećujemo svim vrstama duvačkih instrumenata. Tako u našoj ponudi možete pronaći sve vrste flauta, klarineta, horni, trombona, saksofona, truba vodećih svetskih proizvođača. U sklopu svog poslovanja bavimo se i projektovanjem i opremanjem svih vrsta lokala koji imaju potrebu za sistemima ozvučenja.

Dugogodišnje poslovanje i naše iskustvo u opremanju radio i televizijskih stanica širom Srbije nas izdvaja po velikom broju artikala i opreme koju uvozimo i distribuiramo do korisnika.

Za kratak vremenski period stekli smo poverenje širom Srbije svojom brzom i kvalitetnom uslugom. Naši zaposleni su obučeni da svaki instrument dovedu u perfektno stanje za krajnjeg korisnika.

Zahvaljujemo svima koji su nam ukazali poverenje.

Music Media Centar