Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC
Telefoni
Radno vreme
Email

O Nama

Music Media Centar d.o.o. je preduzeće koje postoji vise od 10 godina i  koje se bavi prodajom muzičkih instrumenata svih vrsta i kategorija kao i prateće opreme u svojoj maloprodaji i putem online web shopa.

U svojoj ponudi pored mnogo zastupnistava i distribucije poznatih svetski brendova koje prodajemo , bavimo se i  ozvučavanjem svih vrsta događanja – malih i velikih.

U sklopu svog poslovanja bavimo se i projektovanjem i opremanjem svih vrsta lokala koji imaju potrebu za sistemima ozvučenja – diskoteke, kafići, klubovi, poslovni prostori,verske ustanove  ,mega marketi, zdravstvene ustanove, škole, bazeni, zatvoreni i otvoreni prostori.

Music Media Centar prodavnica i sediste firme se nalaze u  Beogradu na  300 m2 u ulici 27. marta  br.39 posedujemo maloprodajni objekat koji u svojoj ponudi ima 4 različita show room-a – prostora u kojima možete izabrati sve vrste instrumenata, tako da u ponudi imamo sve vrste elektricnih , akusticnih, bas  i klasicnih gitara kao i potreban prateci pribor za navedene instrumente. Veliki izbor pojacala za elektricne, bas i akusticne gitare .U ponudi se nalaze i sve vrste gudackih instrumenata od violina svih velicina do viola , violoncela i kontabasa .Nudimo skolske indtrumente kao i visoko profesionalne instrumente rucne izrade.Takodje u nasoj ponudi se nalaze sve vrste klavirskih instrumenata pocevsi od pianina, polukoncertnih i koncertnih klavira poznatih svetskih brendova svih dimenzija visina i duzina . U ponudi mozete pronaci i veliki broj elektricnih klavira renomiranih proizvodjaca .

Veliku paznju posvecujemo svim vrstama duvackih instrumenata ,pa tako u nasoj ponudi mozete pronaci sve vrste flauta, klarineta, horni , trombona, saksofona , truba ….svih vodecih svetskih proizvodjaca.

Dugogodisnje poslovanje i nase iskustvo u opremanju radio i televizijskih stanica sirom Srbije nas izdvaja po velikom broju artikala i opreme koje uvozimo i distribuiramo do krajnih i zadovoljnih korisnika .

Do sada smo opremili veliki broj verskih objekata sa orguljama razlicitih modela i dimenzija , po sistemu kljuc u ruke , isporuke na adresu postavke i montaze .

Takođe se aktivno bavimo i internet prodajom i razvojem našeg sajta kako bi svim kupcima u našoj zemlji i okruženju pružili što kvalitetniju informaciju o instrumentima i opremi i omogućili jednostavnu kupovinu preko interneta.

Za kratak vremenski period stekli smo poverenje širom Srbije svojom brzom i kvalitetnom uslugom. Mi ne skrivamo ništa, naše cene su transparentne, naši artikli imaju 2 godine garancije.

Naši zaposleni su obučeni da svaki instrument dovedu u stanje za kranjeg korisnika ako to već nije proizvođač uradio.

Zahvaljujemo svima koji su nam ukazali poverenje do sada i pozivamo sve da se pridruže porodici koja raste – dobrodošli u Music Media Centar!