Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17


Izaberite stranicu

Adam Hall

Music Media Centar doo je distributer i direktni uvoznik Adam Hall proizvoda za teritoriju Srbije!

Adam Hall doo je kompanija osnovana 1975. u engleskom gradu Southend-on-Sea (u blizini Londona) i prvobitno se bavila proizvodnjom robusnih kofera visokog kvaliteta za transport opreme i robe za koncerte. Danas, 40 godina kasnije, Adam Hall grupacija se razvila u svetskog proizvođača i distributera sa sveobuhvatnim rešenjima za sve vrste događaja u industriji zabave i muzike. Kompanija se danas nalazi u Neu-Anspach, Hesse, u Nemačkoj gde su se razvili brojni brendovi i gde se ponuda proširila na gotovo 7000 artikala koji se uvek nalaze na lageru u magacinu Adam Hall-a.
Adam Hall kao internacionalana grupacija u ponudi ima preko 30 brendova koji nude savremena rešenja u svakom segmentu. Adam Hall je svakako prepoznatljiv kao proizvođač opreme za transportne kofere i instrumente ali i grupacija koja nudi visoko profesionalnu audio i zvučnu tehnologiju, kao i profesionalnu opremu za osvetljenje. Adam Hall u ponudi ima sve, od zvučnika, pojačivača i mikseta, preko pokretnih i fiksnih svetala, do kablova svih vrsta i namena, zaštita za kablove, praktikabla, stalaka i kompletnih scenskih sistema.
Spisak brendova čija roba je u ponudi Adam Hall grupe, kao što su LD Systems, Palmer PRO, Cameo, Defender, Faital Pro, Eminence Speakers, BMS Loudspeaker, Audac, Neutrik Connectors, Gravity Stands uvek je dostupan i moze se pronaći u ponudi maloprodaje Music Media Centra ili preko web prodavnice www.musiccentar.com

Prikazano 1–16 od 120 rezultata