Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC
Telefoni
Radno vreme
Email

Gewa

GEWA vidi sebe kao partnera i promotera poslovanja profesionalnih muzičkih instrumenata.   GEWA predstavlja kompaniju bogate tradicije koja se trudi da održi principe čvrsto usidrene u istoriji kompanije. Fokus je na mehaničko-akustične muzičke instrumente. GEWA uverava svoje kupce dajući kvalitet, pridržavajući se rasporeda isporuke i lojalnosti. Svaki asortiman instrumenata i dodatne opreme je u nadležnosti tima kvalifikovanih i iskusnih stručnjaka. Njihov standard je jasno definisan: Najbolji proizvod u svakom cenovnom asortimanu! Motivacija i kontinuirano usavršavanje temelj su uspeha kompanije i doprinose zadovoljstvu kupaca. Kontinuirano upravljanje kvalitetom od različitih proizvodnih pogona, transport do isporuke preko distributivnog centra GEWA garantuje dosledan i pouzdan kvalitet proizvoda. Usredsređeni su na dugoročnu i poštenu saradnju sa kupcima, visok stepen dostupnosti proizvoda kao i na autentične marketinške alate.   Našim kupcima i dobavljačima uvijek smo fer partner i našem osoblju nudimo stabilno radno okruženje. Delujemo u skladu sa okruženjem i preuzimamo odgovornost za buduće generacije.
  • Tradicija obavezuje
Od osnivanja 1925. godine od strane Georg Valther-a u oblasti pod nazivom „vogtlandischer Musikvinkel“ u i oko Adorfa (region u Saksoniji poznat po svojim muzičarima i proizvođačima muzičkih instrumenata), kontinuirano usavršavanje proizvoda i usluga kao i fokusiranje na individualnim potrebama klijenata je dat prioritet. Ovaj princip je takođe poštovan 1950-ih kada se kompanija preselila u Mittenvald / Bavarsku zbog posledica Drugog svetskog rata.   Otkako tradicija obavezuje da se povuče sedište - u korist velikog evropskog glavnog skladišta - nazad u Adorf nakon političkih promena u novembru 1989. Spajanje administracije, prodaje i logistike potpuno je završeno u junu 2010. godine.   Danas kompanija ne samo da ima podružnice na svim važnim izvoznim tržištima, već ima i značajne udele u azijskim fabrikama muzičkih instrumenata koji omogućavaju da se širom svieta plasira mnogo GEWA proizvoda.   Trenutno, GEWA zapošljava više od 250 kvalifikovanih članova osoblja u oblastima proizvodnje, upravljanja proizvodima, prodaje, nabavke, administracije, računovodstva, marketinga i logistike. I svi dele jednu strast: ljubav prema muzici.
  • Inovativni proizvodi
Zasnovan na dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji i distribuciji instrumenata, kofera I torbi , kao iu preradi vrhunskih materijala u nove proizvode, kompanija je podnela mnogo patentnih prijava. Zahvaljujući kontinuiranoj obuci i mentorstvu n zaposlenih i partnera, ovaj standard kvaliteta može se osigurati iu budućnosti. Danas se kompanija vidi kao partner u evropskoj specijalizovanoj trgovini. Proizvodni program koji se odnosi na mehaničko-akustične muzičke instrumente sa pripadajućim priborom je posledično razvijen i trenutno sadrži više od 35.000 artikala.  
  • Društvena odgovornost
Društvena odgovornost ima važnu i značajnu tradiciju u okviru kompanije i podržana je spoznajom da se prosperitet, obrazovanje i ugled stvaraju u zajedničkom trudu svih zaposlenih u kompaniji. To je izrazio i Georg Valther, osnivač kompanije, koji je već u 30-im godinama stvorio optimalne uslove rada. U tom smislu, generacije su prenele odgovornost za proizvodnju i za ljude koji u njoj rade.
  • Zaštita životne sredine i zdravlje i sigurnost na radu
Kompanija i njene podružnice su u velikoj meri posvećene zaštiti okoline, kao i sigurnosti i dobrobiti svojih zaposlenih. Ovaj osećaj odgovornosti je deo poslovne kulture kompanije i čvrsto je uspostavljen u svojim vodećim principima. Da bi zaštitili životnu sredinu i bezbednost osoblja kompanija ispunjava obaveze propisane zakonom za svoje nacionalne i međunarodne proizvodne lokacije. Očuvanje zdravog okruženja za buduće generacije je imperativni princip pri planiranju novih proizvoda i proizvodnih pogona.
  • Priča o uspehu
GEWA računa na dugotrajan odnos sa svojim kupcima i dobavljačima na osnovu uzajamnog poverenja. Planiranje i implementacija strateških i operativnih ciljeva uvek se provodi uz uvažavanje tradicije i savremenog razmišljanja.