Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Gewa

Ljubav prema muzici

Gewa je osnovana još 1925. godine, što je čini među najstarijim muzičkim brendovima na planeti. Bila je smeštena u oblasti koju nazivaju „vogtländischer Musikwinkel“. Ova oblast u Saksoniji poznata je po muzičarima i proizvođačima muzičke opreme. 1950. Godine premeštena ke u Bavariju zbog posledica rata, ali se 1989. godine vraća na staro mesto u Adorf.

Danas, pored podproizvođača i velikog izvoznog posla na tržištu, poseduje i veliki deo Azijskih fabrika muzičkih instrumenata. Kompanija Gewa danas zapošljava preko 250 ljudi iz proizvodnje, menadžmenta, prodaje, administracije i logistike. Svi oni dele samo jednu strast: ljubav prema muzici.

Inovativni proizvodi

Bazirano na iskustvu u proizvodnji i distribuciji, kao i na proizvodnji i preradi materijala u instrumente i opremu Gewa je podnela dosta patenata. Zahvaljujući kontinuiranom podučavanju, i specijalizaciji zaposlenih, standard kvaliteta je zagarantovan i u budućnosti. Proizvodni i prodajni program danas vroji preko 35.000 artikala

Zaštita prirodne sredine i bezbednost na radu

Gewa je posvećena zaštiti životne sredine kao i zaštiti na radu svojih zaposlenih. Osećaj za odgovornost je veliki deo Gewine kulture i čvrsto je utemeljen u principima kompanije. Kako bi zaštitila prirodnu sredinu Gewa ispunjava sve obaveze propisane zakonom, kako u Nemačkoj, tako i u internacionalnim proizvodnim pogonima.

Priča o uspehu

Gewa svoje poslovanje zasniva na dugotrajnom odnosu između mušterija i dobavljača zasnovanog na uzajamnom poverenju. Planiranje i implementacija strategije i ciljeva se uvek obavlja sa velikim obzirom prema tradiciji ali i prema savremenom razmišljanju.

Prikazano 1–16 od 165 rezultata