Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC
Telefoni
Radno vreme
Email

Defender

Defender

Defender zaštitnici za kablove se proizvode od 1995 godine. Od tada predstavljaju veliki napredak u zaštiti kablova i postaju industrijski standard. Defender u svojoj ponudi ima širok izbor zaštita za kablove. Tu spadaju vođice za kablove koje se mogu smestiti unutar drugih uređaja, pa sve do podnih zaštita za kablove na terenu. Te zaštite su dovoljno snažne da izdrže prelazak kamiona. Defender zaštitnici za kablove trpe velike pritiske i težine, atmosferske prilike. Svi veliki skupovi, koncerti koja imaju za potrebu sprovodjenje struje i signala na daljinu su obezbedjeni Defender zaštitom za kablove.

Nemačka proizvodnja

Svi Defender proizvodi stižu iz fabrike u Nemačkoj. Asortiman je podeljen na devet linija, u zavisnosti od debljine kablova koji su obuhvaćeni. Od Nano linije za najtanje kablove do Ultra Large linije zaštita za industrijske kablove prečnika čak 120 milimetara. Počevši od Nano linije, svi Defender kanalice i paneli kreirani su da sprovedu više paralelnih kablova, a primenom različitih ugaonih elemenata kablovi iz istih kanala mogu se rasporedjivati u više pravaca i konstantno ostati zaštićeni. Pored profesionalnih zaštita, Defender nudi i kanale daleko povoljnije cene za primenu u poslovnom prostoru koji su su otporni na gaženje. Proizvodi su dostupni u više boja kako bi bilo lakše razlikovati kablove bez otvaranja kanala, a svi kanali su antiklizni i prijanjaju na pod pod tupim uglom tako da se preko njih mogu sa lakoćom prevoziti kolica i prelaziti vozila.

Patentirane inovacije

Svi Defender proizvodi su veoma lagani, što olakšava transport i manipulaciju, kao i otporni na ulja, kiseline i prolivanje goriva. Jednan od interesantnih patenata vezanih za Defender proizvode je sistem za automatsko čišćenje, što znači da su svi kanali dizajnirani tako da prelazak preko njih uklanja prašinu i sitnu prljavštinu iz useka. Sve linije za kablove unutar kanala su fizički odvojene, tako da kvar ili oštećenje na jednom kablu neće uticati na ostale. Kupcima koji naruče preko 30 metara kanala ili panela Defender nudi opciju štampanja njihovog logoa na kupljenim proizvodima.