Ortega 1 - 10 od 48

 • Ortega OSTBCJ-BU cajon sa pedalom

  Ortega OSTBCJ-BU cajon sa pedalom

  Ortega OSTBCJ-BU je set koji se sastoji od ORTEGA OCJ10NTDS-BP cajona, ORTEGA OCJP-GB pedale za cajon, torbe za cajon, torbe za pedalu i ključa za štimovanje. Profensionalna izrada i ozbiljan zvuk. Sve što vam je potrebno da oslobodite ruke za druge perkusije u svom arsenalu.

  24.676,00 din.
 • Ortega RST5M klasična gitara

  Ortega RST5M klasična gitara

  Ortega RST5M pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru.

  17.760,00 14.900,00 din.
 • Ortega RST5M klasična gitara paket

  Ortega RST5M klasična gitara paket

  Ortega RST5M pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru. U paketu se dobija gitara, torba i klupica za nogu.

  16.200,00 din.
 • Ortega RST5 klasična gitara

  Ortega RST5 klasična gitara

  Ortega RST5 pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru.

  17.760,00 14.900,00 din.
 • Ortega RST5 klasična gitara paket

  Ortega RST5 klasična gitara paket

  Ortega RST5 pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru. U paketu se dobija gitara, torba i klupica za nogu.

  16.200,00 din.
 • Ortega R121 klasična gitara

  Ortega R121 klasična gitara

  Ortega R121 pripada Family seriji Orteginih klasičnih gitara, i nudi spoj tradicionalnih rešenja i materijala sa modernom tehnologijom izrade. Kombinacija pune prednje ploče od smreke, i zadnje ploče, stranica, i vrata od mahagonija daje ovoj gitari autentičan i kvalitetan ton, dok brižljiv proces proizvodnje i ugrađena šipka dvostruke akcije obezbeđuju svirljivost koja značajno prevazilazi okvire klase. Dolazi u elegantnom satenskom finišu, sa Ortega deluxe torbom i klupicom za nogu. Izuzetan instrument za učenike muzičkih škola i hobi svirače.

  26.400,00 23.500,00 din.
 • Ortega R122 klasična gitara

  Ortega R122 klasična gitara

  Ortega R122 klasična gitara iz Family serije donosi novi kvalitet u svoju kategoriju. Nakon velikog uspeha sa modelom R121, Ortega je dodatno podigla lestvicu ponudivši instrument sa identičnom osnovnom konstrukcijom ali drugom kombinacijom drveta. Puna gornja ploča od kedrovine, uparena sa leđima, stranicama, i vratom od mahagonija daje duh prave španske gitare unutar još uvek školskog cenovnog razreda. Izuzetan ton, besprekorna svirljivost, prepoznatljivi Ortega kvalitet izrade i rešenja poput kobilice sa 12 rupa i šipke dvostruke akcije, izdvajaju ovaj model iz konkurencije. Satenski finiš i Ortega deluxe torba zaokružuju ceo paket. Idealan intrument za učenike i hobiste.

  26.536,00 24.500,00 din.
 • Ortega R158SN-HSB klasična gitara

  Ortega R158SN-HSB klasična gitara

  Ortega R158SN-HSB klasična gitara je fenomenalna gitara sa uskim vratom, 48mm. Prednja ploča je od punog drveta smreke, a stranice i zadnja ploča su od ružinog drveta. Deluxe torba je uključena u cenu. Idealna gitara za ozbiljne hobiste i one koji vole uži vrat na klasičnoj gitari.

  57.950,00 51.900,00 din.
 • Ortega RCE158SN-TSB klasična gitara

  Ortega RCE158SN-TSB klasična gitara

  Ortega RCE158SN-TSB klasična gitara je prava gitara za profesionalce. Odlična ozvuka koja se dobro ponaša na razglasu, ali i u studiju. Tanji profil vrata, 48mm naspram standardnih 52mm. Ortega RCE158SN ima prednju ploču od punog drveta kanadske smreke, stranice i zadnju ploču od ružinog drveta. Gitara dolazi u kompletu sa odličnim gigbag-om.

 • Ortega M1CS klasična gitara

  Ortega M1CS klasična gitara

  Ortega M1CS klasična gitara je majstorska koncertna gitara. Izradjena je od punog drveta, prednja ploča od Nemačke smreke, stranice i zadnja ploča od mahagonija. Uz gitaru se dobija deluxe Ortega tvrdi kofer.

  140.056,00 114.000,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com