Gewa Outfit Allegro viola 40,8 cm
 • Gewa Outfit Allegro viola 40,8 cm
 • Gewa Outfit Allegro viola 40,8 cm
 • Gewa Outfit Allegro viola 40,8 cm

Gewa Outfit Allegro viola 40,8 cm

proizvođač: Gewa

Gewa Otfit Allegro viola dužine 40,8 cm. Viola namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

1

cena: 58.230,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Prednja pločaSmreka puno drvo
Stranice i zadnja pločaJavor puno drvo
FinišTransparentni lak
FingerboardOd Ebonovine
KobilicaAuber
FajnštimeriWittner
na kobilici
PodbradakOd Ebonovine
ŽiceThomastik Dominant
GudaloOd Ebonovine
sa belom dlakom
KalafonijumRosin
Set-upGewa fabrika
Nemačka

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Gewa Outfit Allegro viola 39,5 cm

  Gewa Outfit Allegro viola 39,5 cm

  Gewa Otfit Allegro viola dužine 39,5 cm. Viola namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 58.230,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro viola 38,2 cm

  Gewa Outfit Allegro viola 38,2 cm

  Gewa Otfit Allegro viola dužine 38,2 cm. Viola namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 58.230,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro viola 33 cm

  Gewa Outfit Allegro viola 33 cm

  Gewa Otfit Allegro viola dužine 33 cm. Viola namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 58.230,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro viola 35,5 cm

  Gewa Outfit Allegro viola 35,5 cm

  Gewa Otfit Allegro viola dužine 35,5 cm. Viola namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 58.230,00 din.

 • Gewa Outfit Allegro viola 42 cm

  Gewa Outfit Allegro viola 42 cm

  Gewa Otfit Allegro viola dužine 42 cm. Viola namenjena naprednijim sviračima ranga osnovne muzičke škole. Pored samog instrumenta, komplet sadrži tvrdi kofer u kome se instrument može nositi u ruci iči na ramenu i idealna je zaštita u svim vremenskim uslovima i od fizičkih oštećenja, zatim gudalo i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča su napravljeni od punog drveta, Auber kobilica i Wittner fajnštimeri na kobilici. Set-up instrumenta urađen u Nemačkoj fabrici Gewa.

  cena: 60.600,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com