Roland TM-2 triger modul
  • Roland TM-2 triger modul
  • Roland TM-2 triger modul
  • Roland TM-2 triger modul
  • Roland TM-2 triger modul

Roland TM-2 triger modul

proizvođač: Roland

TM-2 Trigger Module je novi elektronski perkusioni modul sa visoko kvalitetnim bojama zvuka, mogućnošću proširenja preko SCHD kartica i dva triggerska ulaza za razne Rolandove padove. Kompaktan modul koji radi i na baterije TM-2 je jednostavno i povoljno rešenje za bubnjare koji žele kreirati hibridni set koji spaja akustične i elektronske elemente.

cena: 210 €

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

Kits99
Internal Instruments162
User InstrumentNumber of User Instruments - Maximum 90,300
File FormatWAV (44.1 kHz
16 bits
Stereo/Mono)
Storage MediaSD/SDHC Memory Card (Max. 32 GB)EffectsMulti-Effects: 1 system
11 typesDisplay16 characters
2 lines (backlit LCD)ConnectorsOUTPUT (L/MONO
R) jacks: 1/4-inch phone type
PHONES jackStereo miniature phone type
TRIG IN jack x 21/4-inch TRS phone type
MIDI (IN, OUT) connectors
DC IN jackPower SupplyAC adaptor
Alkaline battery (AA, LR6) x 4
Rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6) x 4Current Draw400 mAExpected battery life under continuous useAlkaline battery (AA, LR6)Approx. 4.5 hours
Rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6)Approx. 6 hours (When using batteries having a capacity of 2,000 mAh.)
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
AC adaptor
Mounting plate
Wing bolt (M5 x 10) x 2Options (sold separately)Acoustic Drum TriggerRT series
PadsPD series
PDX series
BT-1
KicksKD series
KT-10
CymbalsCY series
All Purpose ClumpAPC-33
Pad StandPDS-10
Personal Drum MonitorPM-10SIZE AND WEIGHTWidth135 mm
5-6/16 inchesDepth130 mm
5-1/8 inchesHeight59 mm
2-6/16 inchesWeight360 g
0 lbs. 13 oz.

Opis


TM-2 se lako integriše sa mnogim akustičnim bubnjevima, lako i brzo postavlja na hi-hat stalak ili rampu. Zahvaljujući radu na baterije može zaobići problematiku sa dovođenjem struje iz zida do bubnjeva. Intuitivne opcije na panelu omogućuju jednostavnu kontrolu za postavku boja i snimanje setova, plus ima velike tastere za brz i lak pristup u toku sviranja.

Ugrađeni triggerski ulazi omogućuju da se povežu dva pada ili triggera. Skoro svaki pad u Rolandovoj plejadi virtualnih bubnjeva se može koristiti uključujući i one koji podržavaju dupli triggering. Idealne opcije za hibridnu primenu uključuju i BT-1 Bar Trigger Pad i KT-10 Kick Trigger Pedalu. TM-2 takođe odlično radi sa akustičnim triggerima RT serije koja se lako postavlja na kick, snare i tomove.

TM-2 poseduje preko 100 profesionalnih zvukova. Na raspolaganju je mnoštvo boja i tonskih elemenata optimizovanih za layerovanje sa akustičnim bubnjevima čime im se olakšava da postizanje jasnih zvukova pri sviranju preko P.A. sistema. Na raspolagnju je i veliki izbor elektronskih zvukova radi modernih muzičkih stilova kao i tradicionalnih perkusionih instrumenata kao št su zvona, cowbell, wood block, wind chimes, itd.

Preko SDHC slota je moguće startovati sopstvene WAV fajlove sa SDHC kartice i obraditi na primer snimljene fajlove za snimanje pesama, efekte, lupove, efekte i kompletne pratnje. Moguće je uz WAV zvuke koristiti i interne boje zvuka za kreaciju setova.

TM-2 poseduej moćan multi efekt procesor što omogućuje da se prošire sopstveni zvuk sa studijski kvalitetnim efektima kao što su reverb, delay, flanger itd.

MIDI I/O je kod TM-2 omogućio korisnicima da koriste zvuke iz drugih izvora, pokreću zvuke iz V-Drums modulea,klavijatura i synth modula i poveže sa kompjuterom preko MIDI insterfejsa radi snimanja MIDI podataka i reprodukcije zvukova u omiljenom programu. Takođe je moguće svirati zvuk iz TM-2 sa eksternog MIDI uređaja.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com