Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu
 • Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu
 • Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu
 • Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu
 • Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu

Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu

proizvođač: Gravity

Dupli stalak za klavijaturu X položaja sklopive konstrukcije. Napravljen je da izdrži nosivost do 65 kg. Poluga na stezanje postavljena na sredini omogućava lako i brzo podešavanje visine stalka i zaključavanje. Stalak je podesiv do maksimalne visine od 90 cm. Na nogama se nalaze zaštitne gumice koje sprečavaju proklizavanje stalka. Zaštitne gumice se nalaze i na delu gde klaviajtura naleže na stalak i time dodatno obezbeđuje stabilnost instrumenta i proklizavanje. Predviđen za teže klavijature.

2
ušteda: 300,00 (-6%)

stara cena: 5.250,00 din

cena: 4.950,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TipStalak za klavijaturu sa duplim nogama
KonstrukcijaX stalak
MaterijalČelik
BojaCrna
Sistem zaključavanjaNa stezanje
Dubina40 cm
Minimalna visina10 cm
Maksimalna visina90 cm
Maksimalno opterećenje55 kg

Opis

X stalak sa duplim nogamaza jednu klavijaturu napravljen od jakog čelika. Lak za nošenje, sklapanje i rasklapanje. Predviđen je za sviranje klavijaure u sedećem i stajaćam položaju. Minimalna podesiva visina 10 cm, maksimalna podesiva visina 90 cm, može izdržati maksimalnu težinu instrumenta do 65 kg. Gumeni podmetači na gornjim i donjim nosačima sprečavaju proklizavanje instrumenta na stalku i proklizavanje samog stalka o podlogu. Sistem za zaključavanje po sistemu stezanja se nalazi na spojevima nogu i pomoću nazubljenog spoja sprečava proklizavanje stalka i pad instrumenta. 

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • Gravity KSX 1 stalak za klavijaturu

  Gravity KSX 1 stalak za klavijaturu

  Stalak za klavijaturu X položaja sklopive konstrukcije. Napravljen je da izdrži nosivost do 55 kg. Poluga na stezanje postavljena na sredini omogućava lako i brzo podešavanje visine stalka i zaključavanje. Stalak je podesiv do maksimalne visine od 90 cm. Na nogama se nalaze zaštitne gumice koje sprečavaju proklizavanje stalka. Zaštitne gumice se nalaze i na delu gde klaviajtura naleže na stalak i time dodatno obezbeđuje stabilnost instrumenta i proklizavanje.

  cena: 3.950,00 din. stara cena: 4.500,00

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com