AKG HSD171 slušalice sa mikrofonom

AKG HSD171 slušalice sa mikrofonom

proizvođač: AKG

Profesionalne dinamičke slušalice sa integrisanim mikrofonom. Unapređen model K171 model sa dodatim mikrofonom. Imaju izuzetnu izolaciju od buke zbog čega su veoma zahvalne za reportersko korišćenje u radiodifuznom audio sistemu. Fleksibilna mikrofonska ruka pruža maksimalno prilagođenje mikrofona govorniku i u isto vreme automatski isključuje mikrofon kada se slušalice skinu sa glave. Dinamički mikrofon se može postaviti na levu ili desnu naušnicu u zavisnosti od ličnog izbora. Šestopinski konektor na kablu pruža brzu i jednostavnu zamenu.

cena: 35.527,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TipDinamička stereo slušalica sa dinamičkim mikrofonom
KonstrukcijaZatvorene slušalice
Frekvencijski opseg18 - 26 000 Hz
Osetljivost107 dB SPL/V
Impedansa55 Ohm
Usmerenost mikrofonaHiperkardioidna
Frekvencijski opseg mikrofona60 - 17 000 Hz
Osetljivost mikrofona1 mV/Pa
Impedansa mikrofona600 Ohm
Promenljivi kablDa
Promenljivi jastučićiDa

Opis


Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • AKG HSD271 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD271 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD271 su profesionalne slušalice sa integrisanim mikrofonom. Odlično rešenje u radiodifuznoj tehnici prenosa zvuka za novinare reportere. Mikrofn je postavljen na kraju flaeksibilne ruke koja omogućava da se mikrofon maksimalno prilagodi govorniku. Mikrofon je dinamičkog tipa i automatski se isključuje kada se slušalice skinu sa glave. Kabl je mini XLR priključkom povezan sa slušalicom te se lako može skinuti i zameniti.

  cena: 42.826,00 din. stara cena: 45.410,00

 • AKG K702 slušalice

  AKG K702 slušalice

  Studijske otvorene slušalice sa velikom naušnicom koje kompletno prekrivaju ušnu školjku. Slušalica sa veoma dobrom dinamikom i izuzetno visokom rezolucijom. Pored otvorenog dizajna, kao dodatak kvalitetu zvuka dospešuje i sam kabl od konektora do drajvera koji je napravljen od najkvalitetnijeg bakra. K702 poseduju lako promenljivi kabl sa mini XLR konektorom.

  cena: 30.452,00 din.

 • AKG HSC171 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSC171 slušalice sa mikrofonom

  Profesionalne dinamičke slušalice sa mikrofonom. Odlično rešenje u broadcast audio tehnici. Pružaju maksimalnu udobnost i komfor u radu kako bi ruke bile slobodne. Spadaju u rang zatvorenih slušalica, identičnih performansi kao i K171 model običnih slušalica, sa dodatkom fleksibilnog konenzatorskog mikrofona. Mikrofon se može postaviti na levu ili desnu stranu i mutira se onog momenta kada se slušalica skine sa glave. Poseduju promenljivi kabl koji se mini XLR konektorom povezuje sa drajverom. Zahvalne za rad u bučnim uslovima jer imaju jako dobru izolaciju od svih spoljnih zvukova.

  cena: 36.863,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com