AKG K702 slušalice

AKG K702 slušalice

proizvođač: AKG

Studijske otvorene slušalice sa velikom naušnicom koje kompletno prekrivaju ušnu školjku. Slušalica sa veoma dobrom dinamikom i izuzetno visokom rezolucijom. Pored otvorenog dizajna, kao dodatak kvalitetu zvuka dospešuje i sam kabl od konektora do drajvera koji je napravljen od najkvalitetnijeg bakra. K702 poseduju lako promenljivi kabl sa mini XLR konektorom.

cena: 30.452,00 din.

(cena je sa uračunatim PDV-om )

GARANCIJA DVE GODINE !!!

Dodaj u korpu Kako se naručuje?

Gde mogu da kupim? | Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TipDinamičke stereo slušalice
KonstrukcijaOtvorene slušalie
Frekvencijski Opseg10 - 39 800 Hz
Osetljivost105 dB SPL/V
Impedansa62 Ohm
Odvojivi KablDa
Dužina kabla3 m
Zamenljivi jastučićiDa
Dimenzije113 X 199 X 212 mm
Težina235 g

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Slični proizvodi / slična cena

 • AKG HSD171 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD171 slušalice sa mikrofonom

  Profesionalne dinamičke slušalice sa integrisanim mikrofonom. Unapređen model K171 model sa dodatim mikrofonom. Imaju izuzetnu izolaciju od buke zbog čega su veoma zahvalne za reportersko korišćenje u radiodifuznom audio sistemu. Fleksibilna mikrofonska ruka pruža maksimalno prilagođenje mikrofona govorniku i u isto vreme automatski isključuje mikrofon kada se slušalice skinu sa glave. Dinamički mikrofon se može postaviti na levu ili desnu naušnicu u zavisnosti od ličnog izbora. Šestopinski konektor na kablu pruža brzu i jednostavnu zamenu.

  cena: 35.527,00 din.

 • AKG HSC171 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSC171 slušalice sa mikrofonom

  Profesionalne dinamičke slušalice sa mikrofonom. Odlično rešenje u broadcast audio tehnici. Pružaju maksimalnu udobnost i komfor u radu kako bi ruke bile slobodne. Spadaju u rang zatvorenih slušalica, identičnih performansi kao i K171 model običnih slušalica, sa dodatkom fleksibilnog konenzatorskog mikrofona. Mikrofon se može postaviti na levu ili desnu stranu i mutira se onog momenta kada se slušalica skine sa glave. Poseduju promenljivi kabl koji se mini XLR konektorom povezuje sa drajverom. Zahvalne za rad u bučnim uslovima jer imaju jako dobru izolaciju od svih spoljnih zvukova.

  cena: 36.863,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com