LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem
  • LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem
  • LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem
  • LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem
  • LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem

LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem

proizvođač: LD Systems

LD Systems MAUI 5 W je ultra kompaktan, monoblok, aktivni zvučni sistem. 800 W snage smešteno u vertikalni sistem težine 11 kg. Zrači konzistetntno u svim pravcima (neusmereno) u bilo kom prostoru. Otporan na svaku vrstu mikrofonije i vraćanje signala. Sastoji se iz jednog subwoofer zvučnika i satelita koji se rasklapa u tri dela, što omgućava najbržu moguću montažu i povezivanje. Može se transportovati na zadnjem sedištu bilo kog putničkog automobila. Subwoofer sadrži zvučnik od 8" koji je potpuno zaštićen od preopterećenja, toplote i kratkog spoja. Poseduje mikser od četiri ulaza od kojih su jedan mikrofonski, linijski, MP3 i bluetooth kanal. Posebno se kontrolišu novoi subwoofera i zvučnika. Odličan sistem za klubske i akustične bendove koji broje 2-3 člana.

10

Garancija dve godine!

Dodatna pitanja

info telefoni: 011/334-56-17, 011/3340-749, 063/586-473

Karakteristike

TipAktivni vertikalni sistem
Kontinualna snaga200 W
Maksimalna (vršna) snaga800 W
Kontinualni SPL114 dB
Maksimalni SPL120 dB
Frekvencijski opseg50 - 20 000 Hz
Bas zvučnik8"
Ulazne konekcijeXLR; 6,3 mm jack
3,5 mm
Disperzija120° x 20°
BojaBela
Visina satelita1985 mm
Dimenzije subwoofera305 x 405 x 395 mm

Opis

Aktivni sistem smešten u vertikalnu kolonu. Poseduje ulaz za mikrofon, za instrument i MP3 player. Izvor zvuka može bežično da se poveže putem bluetoot opcije. MAUI 5 je predviđen i za povezivanje na bilo koju pasivnu miksetu bilo da je sa efektima ili bez efekata. Ulaz za miksetu je kombinovani XLR/TRS panelski konektor. Savršen za bendove, prezentacije, DJ-eve kao i u svakoj prilici gde je potrebna sofosticiranareprodukcija ili živo izvođenje muzike. Jednostavna "plug and play" instalacija bez suvišnih kablova štedi vreme prilokom sklapanja u bilo kom prostoru. Glavna odlika sistema je ravnomerno raspoređenje zvuka u prostoru bez dodatne mikrofonije i li bilo koje vrste povratka signala. Vertikalna array kofniguracija po vertikali pokriva zvuk kako za.

Komentari o proizvodu NOVO!Comments

Podeli sa drugima svoje iskustvo/mišljenje! Ne objavljuju se komentari koji sadrže: Psovke, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, oglase, reklamiranje i cene kod konkurencije.

blog comments powered by Disqus

Prodajete polovan muzički instrument?

  1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
  2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com