Vox 1 - 10 od 33

 • VOX amPlug 2 Bass pojačalo za slušalice

  VOX amPlug 2 Bass pojačalo za slušalice

  VOX amPlug 2 Bass je pojačalo za slušalice koje će vam omogućiti da vežbate kao da ste uključeni u pojačalo. Bass model nudi ritam pratnju. Uređaj je veoma mali, lagan za transport i pakovanje. Napaja se na dve AAA baterije. Sjajna stvar za vežbanje na putu, zagrevanje pred svirku ili vežbanje kod kuće bez uznemiravanja ukućana i komšiluka.

 • VOX amPlug 2 AC30 pojačalo za slušalice

  VOX amPlug 2 AC30 pojačalo za slušalice

  VOX amPlug 2 AC30 je pojačalo za slušalice koje će vam omogućiti da vežbate kao da ste uključeni u pojačalo. AC30 nudi klasičan rok zvuk. Uređaj je veoma mali, lagan za transport i pakovanje. Napaja se na dve AAA baterije. Sjajna stvar za vežbanje na putu, zagrevanje pred svirku ili vežbanje kod kuće bez uznemiravanja ukućana i komšiluka.

  4.797,00 din.
 • VOX AC2 RhythmVOX bass pojačalo

  VOX AC2 RhythmVOX bass pojačalo

  VOX AC2 RhythmVOX bass je pojačalo za bas gitaru snage 2W, sa ugrađenim ritmovima. Ugrađena ritam mašina nudi 81 ritam raspoređen u 9 kategorija sa po 9 varijacija, a samo pojačalo nudi efekt procesor sa Chorus, Delay i Reverb efektima. Pojačalo je namenjeno početnicima, i predviđeno za vežbu kod kuće.

  6.519,00 din.
 • VOX AC2 RhythmVOX gitarsko pojačalo

  VOX AC2 RhythmVOX gitarsko pojačalo

  VOX AC2 RhythmVOX je gitarsko pojačalo snage 2W, sa ugrađenim ritmovima. Ugrađena ritam mašina nudi 81 ritam raspoređen u 9 kategorija sa po 9 varijacija, a samo pojačalo nudi efekt procesor sa Chorus, Delay i Reverb efektima. Pojačalo je namenjeno početnicima, i predviđeno za vežbu kod kuće.

  6.519,00 din.
 • VOX amPhones Lead slušalice

  VOX amPhones Lead slušalice

  Vox amhones su slušalice sa integrisanim pojačalom napravljene u saradnji Vox i Audio-Technica. Uključuju se direktno u gitaru i omogućavaju da vežbate svoju električnu gitaru uz maksimalnu mobilnost. Pored mogućnosti simulacije pojačala mogu raditi i kao obične slušalice bilo da je u pitanju slušanje muzike ili monitoring u studiju ili na svirci! Imaju mogućnost dodatnog ulaza putem kog možete pustiti signal iz drugog uređaja putem AUX ulaza(3.5mm).

  9.717,00 din.
 • VOX Pathfinder 10 bas pojačalo

  VOX Pathfinder 10 bas pojačalo

  Pathfinder 10 bas varijanta iz Vox kuće, prepoznatljiv izged u stilu legendarnog AC30. Interesantan momenat je drive kontrola, nešto što se retko sreće kod bas pojačala ove veličine.Odlično za vežbu kod kuće.

  9.840,00 din.
 • VOX Pathfinder 10 gitarsko pojačalo

  VOX Pathfinder 10 gitarsko pojačalo

  VOX Pathfinder 10 je kompaktno gitarsko kombo pojačalo snage 10W. Nudi prepoznatljiv, topao british zvuk. Zvučnik je sjajni Vox Bulldog, a pojačalo nudi Clean i Overdrive kanal. Odlično pojačalo za vežbu kod kuće, a uz to i lep dodatak enterijeru.

  9.225,00 din.
 • VOX VX I gitarsko pojačalo

  VOX VX I gitarsko pojačalo

  VX I pomera modeling pojačala na sledeći nivo. Potpuno nova VET (Virtual Element Technology) modeling elektronika nudi gitaristima najbolje od analognog i digitalnog sveta, dok precizno reprodukuje čitav arsenal klasičnih pojačala.

  13.899,00 din.
 • VOX MINI3-G2-IV gitarsko pojačalo

  VOX MINI3-G2-IV gitarsko pojačalo

  Stalno ste u pokretu? Sa svojim laganim dizajnom i odličnim zvukom MINI3 G2 je perfektno "uzmi i nosi" pojačalo.Radi na 6 AA baterija ili ispravljač koji je uključen u cenu. 11 modela pojačala i 8 efekata čine ovo pojačalao neverovatno raznolikim alatom, koji omogućava da istražujete bilo koju vrstu muzike. Sa ulazom za mikrofon i aux in ulazom, možete da vežbate uz svoj omiljeni bend.

  14.637,00 din.
 • VOX VX II gitarsko pojačalo

  VOX VX II gitarsko pojačalo

  VOX VX II pomera modeling pojačala na sledeći nivo. Potpuno nova VET (Virtual Element Technology) modeling elektronika nudi gitaristima najbolje od analognog i digitalnog sveta, dok precizno reprodukuje čitav arsenal klasičnih pojačala.

  16.605,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com