Vic Firth 1 - 10 od 12

 • Vic Firth PAD 6 drum pad za vežbu

  Vic Firth PAD 6 drum pad za vežbu

  Vic Firth jednostrani pad, 6", sa površinom za sviranje od gume, namenjen za tiho vežbanje. Sa gumenom površinom protiv klizanja. Omogućava isti osećaj sviranja kao na pravom bubnju

 • Vic Firth PAD 12 drum pad za vežbu

  Vic Firth PAD 12 drum pad za vežbu

  Vic Firth Pad 12 je dvanaestougaoni pad za vežbanje dimenzije 12". Pad je napravljen od drveta, sa gornje strane presvučen gumom, tako da obezbeđuje isti osećaj kao i sviranje po pravom bubnju.

  5.900,00 din.
 • Vic Firth American Classic Extreme 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic Extreme 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic palice su dizajnirane tako što je tradicionalan izgled palice unapredjen Vic Firth stilom. Zbog punijeg i jasnijeg zvuka Classic palice se prave od američkog oraha – drvo guste i manje elastične kofiguracije, koje je sposobno da izdrži snažne udarce.

  1.200,00 din.
 • Vic Firth NOVA 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth NOVA 5A palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve proizvođača Vic Firth promera 5A. Napravljene su od američkog oraha - hickory. Imaju odličan balans i pružaju udobnost pri sviranju.

  630,00 din.
 • Vic Firth NOVA 5B palice za bubnjeve

  Vic Firth NOVA 5B palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve proizvođača Vic Firth promera 5B. Napravljene su od američkog oraha - hickory. Imaju odličan balans i pružaju udobnost pri sviranju.

  630,00 din.
 • Vic Firth NOVA 7A palice za bubnjeve

  Vic Firth NOVA 7A palice za bubnjeve

  Palice za bubnjeve proizvođača Vic Firth promera 7A. Napravljene su od američkog oraha - hickory. Imaju odličan balans i pružaju udobnost pri sviranju.

  650,00 din.
 • Vic Firth American Classic 5A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic 5A palice za bubnjeve

  The American Classic palice su dizajnirane tako što je tradicionalan izgled palice unapredjen Vic Firth stilom. Zbog punijeg i jasnijeg zvuka Classic palice se prave od američkog oraha – drvo guste i manje elastične kofiguracije, koje je sposobno da izdrži snažne udarce.

  1.240,00 din.
 • Vic Firth American Classic 5B palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic 5B palice za bubnjeve

  American Classic palice su dizajnirane tako što je tradicionalan izgled palice unapredjen Vic Firth stilom. Zbog punijeg i jasnijeg zvuka Classic palice se prave od američkog oraha – drvo guste i manje elastične kofiguracije, koje je sposobno da izdrži snažne udarce.

  1.200,00 din.
 • Vic Firth American Classic 7A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic 7A palice za bubnjeve

  Vic Firth American Classic palice su dizajnirane tako što je tradicionalan izgled palice unapredjen Vic Firth stilom. Zbog punijeg i jasnijeg zvuka Classic palice se prave od američkog oraha – drvo guste i manje elastične kofiguracije, koje je sposobno da izdrži snažne udarce.

  1.300,00 din.
 • Vic Firth SSG Steve Gadd palice za bubnjeve

  Vic Firth SSG Steve Gadd palice za bubnjeve

  Vic Firth SSG Steve Gadd potpisane drvene palice za bubnjeve sa drvenom glavom u obliku kocke. Palice su izrađene od Američkog Hikorija (Orah) grip u crnoj boji dok je glava u natural boji. Odlično izbalansirana palica od biranh komada za uparivanje.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  1.450,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com