Palmer 1 - 10 od 44

 • Palmer PW9V strujni adapter za gitarske pedale 9V 500mA

  Palmer PW9V strujni adapter za gitarske pedale 9V 500mA

  Palmer PW9V je univerzalni strujni adapter za gitarske i bas efekte. Standardni negativni centar, 500mA totalnog izlaza. Više nego dovoljno da napajate kompletan pedalboard pedala koje rade na 9V.

  1.900,00 din.
 • Palmer MI Kaputt octave gitarski efekat (PEKAP)

  Palmer MI Kaputt octave gitarski efekat (PEKAP)

  Octave pedala za sve od zemljotresa do mačke kojoj ste nagazili rep.Pedala proizvodi jednu oktavu ispod tona koji trenutno svirate, kao i interesantne varijante koje se graniče sa distorziranim zvukom.Blend potenciometrom dozirate boju i karakteristiku preko osnovnog tona. Čvrsto i izdržljivo kućište i vrhunski kvalitet komponenti od Palmer-a.

  9.750,00 din.
 • Palmer MI CHORUS gitarski efekat(PECHOR)

  Palmer MI CHORUS gitarski efekat(PECHOR)

  Jednostavan i prefinjen chorus efekat. Tri potenciometra za lako podesavanje željenog intenziteta, dubite i brzine.Jako metalno kućište, napajanje na bateriju ili preko adaptera.

  10.000,00 din.
 • Palmer MI Distorsion gitarski efekat (PEDIST)

  Palmer MI Distorsion gitarski efekat (PEDIST)

  Klasična distorsion pedala primerena različitim muzičkim stilovima. Jednostavan, ali ekstremno raznobojan Filter pot omogućava da se proizvede sve od blues do metal tonova.Jako i izdržljivo metalno kućište, vrhunske Palmer komponente.

  10.000,00 din.
 • Palmer MI Phaser gitarski efekat ( PEPHAS )

  Palmer MI Phaser gitarski efekat ( PEPHAS )

  Palmer Phaser je potpuno analogna pedala sa true bypass-om.Tri kontrole za rezonancu, brzinu i dubinu samog efekta. Proizvedite neke od najpoznatijih tonova u istoriji RNR-a uz pomoć ove pedale i malo podešavanja potenciometara.

  11.125,00 din.
 • Palmer MI TimePressor Delay+Kompresor gitarski efekat (PETIMEP)

  Palmer MI TimePressor Delay+Kompresor gitarski efekat (PETIMEP)

  Palmer Timepressor je potpuno analogna pedala koja nudi širok spektar delay-eva do 1.35 dekundi. Upareni sa kompresorom, daju čitavu dimenziju novih mogućnosti.Pre/Post prekidač omogućuje da kompresor stavite pre ili posle delay-a, što za rezultat može da ima neobične i originalne zvučne slike.

  14.750,00 din.
 • Palmer PedalBay 40 pedalboard

  Palmer PedalBay 40 pedalboard

  Palmer Pedalbay 40 je univerzalni aluminijumski pedalboard bez napajanja namenjen za sve vrste gitarskih pedala. Aluminijumska kontrukcija se vadi iz futrole koja služi samo za transport i zaštitu pedala. Gumena postolja na konstrukciji se podešavaju po visini, tako da ceo pedalboard može stajati pod kosinom radi lakše kontrole i manipulisanja pedalama. Šipke sa čičak-trakom (velcro) se mogu pomerati i prilagoditi veličini pedala. Velcro trake za pedale su uključene u cenu! Napajanje i slični sofisticirani uređaji su predviđeni da stoje ispod table za šta postoje kuke i mogu se pričvrstiti elestičnom vezom.

  12.375,00 din.
 • Palmer Pedalbay 60L pedalboard bez napajanja

  Palmer Pedalbay 60L pedalboard bez napajanja

  Univerzalni aluminijumski pedalboard namenjen za sve vrste gitarskih pedala. Aluminijumska kontrukcija se vadi iz futrole koja služi samo za transport i zaštitu pedala. Gumena postolja na konstrukciji se podešavaju po visini, tako da ceo pedalboard može stajati pod kosinom radi lakše kontrole i manipulisanja pedalama. Šipke sa čičak-trakom (velcro) se mogu pomerati i prilagoditi veličini pedala. Velcro trake za pedale su uključene u cenu! Napajanje i slični sofisticirani uređaji su predviđeni da stoje ispod table za šta postoje kuke i mogu se pričvrstiti elestičnom vezom.

  15.125,00 din.
 • Palmer Pedalbay 60 pedalboard bez napajanja

  Palmer Pedalbay 60 pedalboard bez napajanja

  Univerzalni aluminijumski pedalboard namenjen za sve vrste gitarskih pedala. Aluminijumska kontrukcija se vadi iz futrole koja služi samo za transport i zaštitu pedala. Gumena postolja na konstrukciji se podešavaju po visini, tako da ceo pedalboard može stajati pod kosinom radi lakše kontrole i manipulisanja pedalama. Šipke sa čičak-trakom (velcro) se mogu pomerati i prilagoditi veličini pedala. Velcro trake za pedale su uključene u cenu! Napajanje i slični sofisticirani uređaji su predviđeni da stoje ispod table za šta postoje kuke i mogu se pričvrstiti elastičnom vezom.

  13.000,00 din.
 • Palmer Pocket Amp mini pojačalo

  Palmer Pocket Amp mini pojačalo

  Palmer Pocket Amp ima izlaz za slušalice kao i XLR izlaz, tako da možete vežbati na miru kod kuće ili direktno povezati spravu na razglas za vežbanje sa bendom. Stereo Aux ulaz vam omogućuje da povežete CD ili MP3 i vežbate uz svoju omiljenu pesmu/bend. Mini pojačalo pruža širok spektar tonova od čistog do jako distorziranog, a simulator zvučnika se brine da to sve zvuči ubedljivo. Switch šeta između Clean, Crunch i Heavy modova, kao i pozicioniranja mikrofona na simulatoru dok potenciometri regulišu Bass, Treble, Drive, Level.

  86 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com