Palmer 1 - 10 od 48

 • Palmer MI Pocket Booster pedala

  Palmer MI Pocket Booster pedala

  Palmer MI Pocket Booster je idealna pedala za gitariste koji hoće "još". Pedala sa odličnom Gain kontrolom koja će dodatno boost-ovati ton na solo deonici. Idealna je za povezivanje u lanac pedala i pedalboardove. Uključivanjem dodaje gain na signal. Napajanje je 9V baterijsko ili putem adaptera.

  4.800,00 din.
 • Palmer MI POCKET OVERDRIVE gitarski efekat (PEPOD)

  Palmer MI POCKET OVERDRIVE gitarski efekat (PEPOD)

  Palmer Pocket overdrive perfektan za nisku i srednju količinu gain-a.Palmer Overdrive uparen se pristojnim pojačalom daje lepu lampašku saturaciju.Bilo da vam treba clean boost i blues ili klasični rok ton, tu je, u nikad manjem pakovanju.Izdržljivo metalno kućište i vrhunski Palmer kvalitet.

  6.400,00 4.800,00 din.
 • Palmer MI Pocket Delay pedala

  Palmer MI Pocket Delay pedala

  Palmer MI Pocket Delay je najbolja delay pedala u odnosu sena - kvalitet! Klasični analogni delay efekat smešten u malom i robusnom kućištu, pruža sve što i skuplji analogni delay. Poseduje kontrole za Time, Mix i Rate, napaja se putem baterije od 9V ili putem strujnog adaptera.

  5.500,00 din.
 • Palmer MI POCKET DISTORTION gitarski efekat (PEPDIS)

  Palmer MI POCKET DISTORTION gitarski efekat (PEPDIS)

  palmer Distorsion je za one koji vole više gain-a i moderne zvuke iz gitare.Gain, Tone i level kontrole.Palmer Pocket Distorsion ton kontrola ima široki opseg i omogućava brzu promenu tipa distorzije bez menjanja osnovnog tona instrumenta.Izdržljivo metalno kućište i nemački Palmer kvalitet.

  6.400,00 4.800,00 din.
 • Palmer MI POCKET CHORUS gitarski efekat (PEPCHOR)

  Palmer MI POCKET CHORUS gitarski efekat (PEPCHOR)

  Chorus u džepnoj veličini iz Palmer-a. Jednostavan za upotrebu, odličnog tona.Speed, depth i rate kontrole sa kojima se lako bira željeni ton.Napajanje na bateriju od 9V ili na ispravljač.Jako metalno kućište.Sve od Nirvana do Zakk Wylde tonova...

  6.125,00 5.800,00 din.
 • Palmer MI Kaputt octave gitarski efekat (PEKAP)

  Palmer MI Kaputt octave gitarski efekat (PEKAP)

  Octave pedala za sve od zemljotresa do mačke kojoj ste nagazili rep.Pedala proizvodi jednu oktavu ispod tona koji trenutno svirate, kao i interesantne varijante koje se graniče sa distorziranim zvukom.Blend potenciometrom dozirate boju i karakteristiku preko osnovnog tona. Čvrsto i izdržljivo kućište i vrhunski kvalitet komponenti od Palmer-a.

  9.750,00 8.200,00 din.
 • Palmer MI CHORUS gitarski efekat(PECHOR)

  Palmer MI CHORUS gitarski efekat(PECHOR)

  Jednostavan i prefinjen chorus efekat. Tri potenciometra za lako podesavanje željenog intenziteta, dubite i brzine.Jako metalno kućište, napajanje na bateriju ili preko adaptera.

  10.000,00 7.500,00 din.
 • Palmer MI Distorsion gitarski efekat (PEDIST)

  Palmer MI Distorsion gitarski efekat (PEDIST)

  Klasična distorsion pedala primerena različitim muzičkim stilovima. Jednostavan, ali ekstremno raznobojan Filter pot omogućava da se proizvede sve od blues do metal tonova.Jako i izdržljivo metalno kućište, vrhunske Palmer komponente.

  10.000,00 7.500,00 din.
 • Palmer MI Phaser gitarski efekat ( PEPHAS )

  Palmer MI Phaser gitarski efekat ( PEPHAS )

  Palmer Phaser je potpuno analogna pedala sa true bypass-om.Tri kontrole za rezonancu, brzinu i dubinu samog efekta. Proizvedite neke od najpoznatijih tonova u istoriji RNR-a uz pomoć ove pedale i malo podešavanja potenciometara.

  11.125,00 8.900,00 din.
 • Palmer MI TimePressor gitarski efekat PETIMEP

  Palmer MI TimePressor gitarski efekat PETIMEP

  Palmer Timepressor je potpuno analogna pedala koja nudi širok spektar delay-eva do 1.35 dekundi. Upareni sa kompresorom, daju čitavu dimenziju novih mogućnosti.Pre/Post prekidač omogućuje da kompresor stavite pre ili posle delay-a, što za rezultat može da ima neobične i originalne zvučne slike.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com