Palmer 1 - 10 od 47

 • Palmer PW9V strujni adapter za gitarske pedale 9V 500mA

  Palmer PW9V strujni adapter za gitarske pedale 9V 500mA

  Palmer PW9V je univerzalni strujni adapter za gitarske i bas efekte. Standardni negativni centar, 500mA totalnog izlaza. Više nego dovoljno da napajate kompletan pedalboard pedala koje rade na 9V.

  1.900,00 din.
 • Palmer MI Pocket Booster pedala

  Palmer MI Pocket Booster pedala

  Palmer MI Pocket Booster je idealna pedala za gitariste koji hoće "još". Pedala sa odličnom Gain kontrolom koja će dodatno boost-ovati ton na solo deonici. Idealna je za povezivanje u lanac pedala i pedalboardove. Uključivanjem dodaje gain na signal. Napajanje je 9V baterijsko ili putem adaptera.

  5.660,00 din.
 • Palmer MI Pocket Delay pedala

  Palmer MI Pocket Delay pedala

  Palmer MI Pocket Delay je najbolja delay pedala u odnosu sena - kvalitet! Klasični analogni delay efekat smešten u malom i robusnom kućištu, pruža sve što i skuplji analogni delay. Poseduje kontrole za Time, Mix i Rate, napaja se putem baterije od 9V ili putem strujnog adaptera.

  6.900,00 din.
 • Palmer MI Kaputt octave gitarski efekat (PEKAP)

  Palmer MI Kaputt octave gitarski efekat (PEKAP)

  Octave pedala za sve od zemljotresa do mačke kojoj ste nagazili rep.Pedala proizvodi jednu oktavu ispod tona koji trenutno svirate, kao i interesantne varijante koje se graniče sa distorziranim zvukom.Blend potenciometrom dozirate boju i karakteristiku preko osnovnog tona. Čvrsto i izdržljivo kućište i vrhunski kvalitet komponenti od Palmer-a.

  9.750,00 din.
 • Palmer MI CHORUS gitarski efekat(PECHOR)

  Palmer MI CHORUS gitarski efekat(PECHOR)

  Jednostavan i prefinjen chorus efekat. Tri potenciometra za lako podesavanje željenog intenziteta, dubite i brzine.Jako metalno kućište, napajanje na bateriju ili preko adaptera.

  10.000,00 din.
 • Palmer MI Distorsion gitarski efekat (PEDIST)

  Palmer MI Distorsion gitarski efekat (PEDIST)

  Klasična distorsion pedala primerena različitim muzičkim stilovima. Jednostavan, ali ekstremno raznobojan Filter pot omogućava da se proizvede sve od blues do metal tonova.Jako i izdržljivo metalno kućište, vrhunske Palmer komponente.

  10.000,00 din.
 • Palmer MI Phaser gitarski efekat ( PEPHAS )

  Palmer MI Phaser gitarski efekat ( PEPHAS )

  Palmer Phaser je potpuno analogna pedala sa true bypass-om.Tri kontrole za rezonancu, brzinu i dubinu samog efekta. Proizvedite neke od najpoznatijih tonova u istoriji RNR-a uz pomoć ove pedale i malo podešavanja potenciometara.

  11.125,00 din.
 • Palmer MI TimePressor gitarski efekat PETIMEP

  Palmer MI TimePressor gitarski efekat PETIMEP

  Palmer Timepressor je potpuno analogna pedala koja nudi širok spektar delay-eva do 1.35 dekundi. Upareni sa kompresorom, daju čitavu dimenziju novih mogućnosti.Pre/Post prekidač omogućuje da kompresor stavite pre ili posle delay-a, što za rezultat može da ima neobične i originalne zvučne slike.

 • Palmer Pedalbay 50S pedalboard

  Palmer Pedalbay 50S pedalboard

  Palmer Pedalbay 50S je pedalboard bez napajanja. Napravljen je od alumnijuma prekrivenim velcro (čičak) trakom kako bi se pedale lako skidale i pomerale. Aluminijumski deo koji nosi pedale se vadi iz torbe i postavlja na pod nagnut na gore pedalama prema gitaristi. Poseduje gumene podloške kako se bi klizao po glatkoj površini. Kod modela Pedalbay 50S nije moguće pomerati poprečne šipke kao kod ostalih modela iz Pedalbay serije.

  7.750,00 din.
 • Palmer PedalBay 40 pedalboard

  Palmer PedalBay 40 pedalboard

  Palmer Pedalbay 40 je univerzalni aluminijumski pedalboard bez napajanja namenjen za sve vrste gitarskih pedala. Aluminijumska kontrukcija se vadi iz futrole koja služi samo za transport i zaštitu pedala. Gumena postolja na konstrukciji se podešavaju po visini, tako da ceo pedalboard može stajati pod kosinom radi lakše kontrole i manipulisanja pedalama. Šipke sa čičak-trakom (velcro) se mogu pomerati i prilagoditi veličini pedala. Velcro trake za pedale su uključene u cenu! Napajanje i slični sofisticirani uređaji su predviđeni da stoje ispod table za šta postoje kuke i mogu se pričvrstiti elestičnom vezom.

  12.375,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com