Music Media Centar

 • Majica Ćuti i sviraj!

  Majica Ćuti i sviraj!

  Music Media Centar majica sa "Ćuti i sviraj!" motivom. Kvalitetna majica urađena u četiri veličine (S, M, L, XL).

  1.999,00 din.
 • Koferi za muzičke instrumente

  Koferi za muzičke instrumente

  Izrada kofera za sve vrste muzičkih instrumenata. Koferi su izrađeni od brezove šperploče debljine 9 ili 6mm. Kompletan hardver je Adam Hall nemačke proizvodnje. Koferi za sve vrste žičanih instrumenata, bilo gudačkih ili trzačkih, koferi za instrumente sa dirkama, udaraljke i perkusije, za duvačke instrumente, kao i opremu i pribor! Svaki kofer se izrađuje sa aluminijumskim lajsnama, aluminijumskim zaštitama za uglove. Ručice po želji i mogućnostima mogu biti fiksirane ili sklopive.

 • LD Systems Pronomic razglasni paket

  LD Systems Pronomic razglasni paket

  Razglasni paket koji sadrži LD Systems PRO12 pasivne zvučne kutije, Pronomic PM82EU miksetu sa snagom, Adam Hall SPS023 stalake za zvučnike, OSS mikrofon u kompletu sa stalkom i svie pripadajuće kablove. Sve što je potrebno da bi sistem funkcionisao se već nalazi u paketu. Idealan set za potrebe benda, orkestra, za sve potrebe kulturno umetničkog društva ili škole, ali i za prezentacije i promocije.

  102.049,00 din.
 • LD Systems Yamaha razglasni paket

  LD Systems Yamaha razglasni paket

  Razglasni paket koji sadrži LD Systems PRO12A zvučne kutije sa snagom, Yamaha miksetu, Adam Hall SPS023 stalake za zvučnike, OSS mikrofon u kompletu sa stalkom i svie pripadajuće kablove. Sve što je potrebno da bi sistem funkcionisao se već nalazi u paketu. Idealan set za potrebe benda, orkestra, za sve potrebe kulturno umetničkog društva ili škole, ali i za prezentacije i promocije.

  113.374,00 din.
 • Standardni rek koferi

  Standardni rek koferi

  Izrada standardnih rekova za uređaje po meri. Koferi su izrađeni od brezove šperploče debljine 9 ili 6mm. Kompletan hardver je Nemačke proizvodnje. 2U, 3U, 4U, 6U, sa prostorom za mikser, i miksere velikih i malih formata... izrada po želji i potrebi kupca!

 • Koferi za DJ opremu

  Koferi za DJ opremu

  Izrada kofera za DJ opremu po meri. Koferi su izrađeni od brezove šperploče debljine 9 ili 6mm. Kompletan hardver je Nemačke proizvodnje. Koferi za plejere, kontrolere, lap topove, gramofone, i prateću opremu, kao i kombinacije i kompletne sisteme.

 • Palica za štimovanje i čišćenje flaute

  Palica za štimovanje i čišćenje flaute

  Palica za štimovanje i čišćenje flaute od drveta. Ima ravan deo za merenje glave flaute i deo sa otvorom za provlačenje krpe. Standardna dužina za školske flaute.

  1.000,00 300,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com