Kurzweil

 • Kurzweil MP 10 SR električni klavir

  Kurzweil MP 10 SR električni klavir

  MP-10 električni piano objedinjuje kvalitet i cenovnu pristupačnost u kombinaciji sa najboljim zvukovima ikada proizvedenim za Kurzweil profesionalne klavijature. MP-10 koristi iste one čipove kao i PC3 serija klavijatura, i sadrži 88 zvukova koji su preuzeti direktno sa PC3 klavijature. Svetski poznati Triple Strike Grand Piano je takođe uključen, kao i ostali poznati električni klaviri, orkestralni i akustični instrumenti. Baš kao i drugi klaviri iz MP serije, MP-10 će se sa svojim elegantnim i kompaktnim dizajnom vrlo lako uklopiti u svaki dekor, od tradicionalnog do modernog - te će garantirano ispuniti Vaše okruženje za ugodnim i toplim tonovima.

 • Kurzweil MP 15 električni klavir

  Kurzweil MP 15 električni klavir

  The MP-15 digital piano takes the entry-level MP-10 a step further with an easier to read and use control panel, a larger preset sound pallet, 64 of Kurzweil\'s innovative 4-zone multi-instrument \"Setups\", and an upgraded 4-speaker sound system.

 • Kurzweil MP 20 električni klavir

  Kurzweil MP 20 električni klavir

  The MP20 digital piano combines value and affordability with 200 of the best sounds ever developed for KURZWEIL professional keyboards and sports features specifically engineered for sound, convenience, and control.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com