Gravity 1 - 10 od 14

 • Gravity GMS 4322B stalak za mikrofon

  Gravity GMS 4322B stalak za mikrofon

  Gravity teleskopski stalak za mikrofon visokog profila, namenjen za sve vrste ozvučavanja i postavke mikrofona. Veoma čvrst i pouzdan sa debelim zidom cevi, postolje od livenog cinka obezbeđuje dodatnu stabilnost stalka za teže i masivnije mikrofone. Poseduje teleskopsku ruku koja se maksimalno može postaviti do 90 cm. Lak za sklapanje i rasklapanje.

  6.350,00 5.358,00 din.
 • Gravity MS 3122 HDB stalak za mikrofon

  Gravity MS 3122 HDB stalak za mikrofon

  Gravity stalak za mikrofon kratkog profila, pretežno namenjen ozvučavanju bas bubnja, gitarskih pojačala ili gudačkih instrumenata koji stoje na zemlji. Veoma čvrst i pouzdan sa debelim zidom cevi, postolje od livenog cinka obezbeđuje dodatnu stabilnost stalka za teže i masivnije mikrofone. Poseduje teleskopsku ruku koja se maksimalno može postaviti do 90 cm. Lak za sklapanje, rasklapanje.

  6.125,00 4.854,00 din.
 • Gravity GS 08 WMB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS 08 WMB zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni nosač za akustičnu, električnu ili bas gitaru. Predviđen da drži gitaru za headstock i prilagodljiv je za bilo koji oblik i veličinu. Držač se automatski prilagodi veličini headstocka čim se gitara spusti na stalak.

  500,00 din.
 • Gravity GS 01 WMB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS 01 WMB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS 01 WMB je univerzalni zidni stalak za gitaru. Odgovara za sve vrste električnih, akustičnih ili bas gitara, kao i, naravno, drugih žičanih instrumenata, kao što su ukulele, mandolina i slično. Automatski zaključava vrat instrumenta i osigurava instrument od padanja. Svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentom su gumirani. Odličan stalak za svaki dom ili studio.

  1.700,00 din.
 • Gravity NS ORC 1 stalak za note

  Gravity NS ORC 1 stalak za note

  Robusni orkestarski stalak za note sa ravnom pločom. Tronožno podnožje je napravljeno od masivnog alumnijuma, visina podesiva teleskopskom nosačem za sedeći ili stojeći položaj sviranja, dok je ploča od masivnog aluminijuma ravne konstrukcije. Stalak ne sadrž zavrtnje za stežanje i podešavanje visine ili nagiba što potpuno isključuje mogućnost habanja i zamene.

  7.500,00 5.155,00 din.
 • Gravity GS 01 NHB stalak za gitaru

  Gravity GS 01 NHB stalak za gitaru

  Masivni podni gitarski stalak za gitaru. Robusan a ipak elegantan stalak sa sistemom za zaključvanje, namenjen bilo kom modelu i obliku električne, akustične ili bas gitare. Lako podesiv po visini maksimalno do 108 cm, zaključava vrat gitare da bi sprečilo klizanje ili ispadanje instrumenta. Kada se instrument podigne sa postolja, sistem se automatski otključa i oslobodi instrument. Noge stalka sadrže zaštitu kako se instrument ne bi oštetio.

  4.790,00 3.930,00 din.
 • Gravity VARI-G 3 stalak za 3 gitare

  Gravity VARI-G 3 stalak za 3 gitare

  Gravity VARI-G 3 je podni stalak za 3 gitare. Dizajniran je za sve vrste akustičnih, električnih ili bas gitara. Stalak se može sklopiti. Izrađen je od metalnih profila, a svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentima su gumirani.

  8.050,00 din.
 • Gravity VARI-G 5 stalak za 5 gitara

  Gravity VARI-G 5 stalak za 5 gitara

  Gravity VARI-G 5 je podni stalak za 5 gitara. Dizajniran je za sve vrste akustičnih, električnih ili bas gitara. Stalak se može sklopiti. Izrađen je od metalnih profila, a svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentima su gumirani.

  9.030,00 din.
 • Gravity VARI-G 7 stalak za 7 gitara

  Gravity VARI-G 7 stalak za 7 gitara

  Gravity VARI-G 7 je podni stalak za 7 gitara. Dizajniran je za sve vrste akustičnih, električnih ili bas gitara. Stalak se može sklopiti. Izrađen je od metalnih profila, a svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentima su gumirani.

  9.520,00 din.
 • Gravity VARI-G 9 stalak za 9 gitara

  Gravity VARI-G 9 stalak za 9 gitara

  Gravity VARI-G 9 je podni stalak za 9 gitara. Dizajniran je za sve vrste akustičnih, električnih ili bas gitara. Stalak se može sklopiti. Izrađen je od metalnih profila, a svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentima su gumirani.

  11.100,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com