Flight 1 - 10 od 38

 • Flight EPB10-BK Precision bas gitara

  Flight EPB10-BK Precision bas gitara

  Početnička bas gitara u Precision stilu. Odličan instrument za početnike, izrada neverovatna u ovom cenovnom rangu.Dobar instrument za hobiste , pocetnike i naprednije svirace .

  15.999,00 din.
 • Flight NUC310 Concert ukulele sa torbom

  Flight NUC310 Concert ukulele sa torbom

  Flight NUC310 Concert ukulele je mali po gabaritu, ali ozbiljan i veliki po zvuku. Koncert ukulele odlične izrade i ozbiljnog zvuka. Za naprednije svirače, hobiste, ljubitelje ukulele zvuka. Dolazi u kompletu sa kvalitetnom torbom.

  7.500,00 din.
 • Flight NUS310 Sopran ukulele sa torbom

  Flight NUS310 Sopran ukulele sa torbom

  Flight NUS310 ukulele je jedan od najprodavanijih, ako ne i najprodavaniji ukulele na nasim prostorima. Sopran ukulele odlične izrade i ozbiljnog zvuka po prihvatljivoj ceni. Satenski finiš daje ovom instrumentu predivan izgled i osećaj pod rukom. Napravljen je od laminiranog drveta Afričke sapele što mu daje toplinu zvuka. Veoma udoban i kvalitetan instrument. Dolazi u kompletu sa kvalitetnom torbom.

  7.300,00 6.700,00 din.
 • Flight FRWM-3 klavirska stolica

  Flight FRWM-3 klavirska stolica

  Flight FRWM-3 je drvena, kvalitetna klavirska stolica podesive visine, pogodna za sve uzraste. Sedište je presvučeno crnim velurom. Mat finiš, rosewood braon boje.

  12.500,00 9.900,00 din.
 • Flight FBKM-3 klavirska stolica

  Flight FBKM-3 klavirska stolica

  Flight FBKM-3 je drvena, kvalitetna klavirska stolica podesive visine, pogodna za sve uzraste. Sedište je presvučeno crnim velurom. Mat finiš, crne boje.

  12.500,00 9.900,00 din.
 • Flight NUT310 Tenor ukulele sa torbom

  Flight NUT310 Tenor ukulele sa torbom

  Flight NUT310 Tenor ukulele sa torbom. Kao najveći i najglasniji, tenor važi za najversatilniji ukulele. NUT310 poseduje telo od Sapele, fretbord od ružinog drveta. Ukulele dolazi u kompletu sa kvalitetnom torbom.

  10.200,00 din.
 • Flight EST11 BK električna gitara

  Flight EST11 BK električna gitara

  Električna gitara strat oblika sa tri singl magneta. Telo od topole, crne boje, lakirano. Vrat od javora, satin. Odlična gitara za početnike i hobi svirače.

 • Flight EST11 3TS električna gitara

  Flight EST11 3TS električna gitara

  Električna gitara strat oblika sa tri singl magneta. Telo od topole, sunburst finiš, lakirano. Vrat od javora, satin. Odlična gitara za početnike i hobi svirače.

 • Flight EST11 MRD električna gitara

  Flight EST11 MRD električna gitara

  Električna gitara strat oblika sa tri singl magneta. Telo od topole, crvene boje, lakirano. Vrat od javora, satin. Odlična gitara za početnike i hobi svirače.

 • Flight EJB10 BK bas gitara

  Flight EJB10 BK bas gitara

  Flight EJB10 jazz bas gitara je odlična bas gitara u Jazz Bas postavci magneta.Vrat od javora, grif platno od ružinog drveta, telo od jove.Zapocnite prve muzicke korake sa dobrim instrumentom za prihvatljivu cenu .Odlicna gitara za pocetnike i naprednije svirace kao i hobiste .

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com