Alesis

 • Alesis SRP100 slušalice

  Alesis SRP100 slušalice

  Alesis SRP100 su zatvorene studijske slušalice koje objedinjuju čist zvuk i udobnost. Over-ear dizajn i zatvorene školjke sprečavaju zvuk da ulazi u mikrofone prilikom snimanja. Savršeno rešenje za monitoring, snimanje i mix, ali i slušanje muzike.

  7.257,00 din.
 • Alesis Elevate 5 MKII aktivni studijski monitori

  Alesis Elevate 5 MKII aktivni studijski monitori

  Alesis Elevate 5 MKII aktivni par studijskih monitora daju impresivno čist, topao i pun zvuk. Niskotonci od 5" i visokotonci od 1" smešteni su u drveno kućište koje daje prirodan bas. Preporučuju se za kućne studije, video edit, gejming, multimediju ili mobilne uređaje.

  16.200,00 din.
 • Alesis Elevate 3 MKII aktivni studijski monitori

  Alesis Elevate 3 MKII aktivni studijski monitori

  Alesis Elevate 3 MKII aktivni par studijskih monitora daju impresivno čist, topao i pun zvuk. Niskotonci od 3" i visokotonci od 1" smešteni su u drveno kućište koje daje prirodan bas. Preporučuju se za kućne studije, video edit, gejming, multimediju ili mobilne uređaje.

  12.432,00 din.
 • Alesis M1 Active MK3 aktivni studijski monitor

  Alesis M1 Active MK3 aktivni studijski monitor

  M1 Active MK3 je studijski monitor koji poseduje niskotonac od 5" sa aluminijumskom membranom koji je lakši i čvršći od tipičnih karbonskih ili papirnih membrana, što doprinosi bržem ataku i linearnijem odzivu u niskim i srednjim frekvencijama. Monitor poseduje posebna pojačala za niskotonski i visokotonski zvučnik, ukupne snage 65W. Idealan monitoring za bilo koji studio.

  15.500,00 din.
 • Alesis M1 Active 320 USB aktivni studijski monitori

  Alesis M1 Active 320 USB aktivni studijski monitori

  ALESIS M1 aktivni profesionalni monitoring sistem sa USB priključkom. Ujedno može da radi i kao zvučna karta - prepoznaje svaki uređaj ili instrument na USB priključak.M1 Active 320 USB je dvosistemski nearfield aktivni monitor namenjen desktop DAW aplikacija, kako za kućnu upotrebu tako i za studijski rad. Ppremljen je 3" mid-vuferom sa magnetnom zaštitom u kombinaciji sa 1" visokotoncem sa megnetnom zaštitom. Ukupna snaga monitora je 10W po ugaoiji sa veoma širokim frekventnim rasponom od 80Hz do 20kHz. M1 Active 320 USB dolazi u paru i opremljen je USB 16-bitnim audeo interfejsom koji može da radi na 44.1kHz ili 48kHz. Za povezivanje, na raspolaganju su pored USB konekcije i dva balansirana 1/4" ili RCA ulzana konektora, jedan stereo 1/8" TRS linijski ulaz, a monitor je opremljen i sa dva 1/4" stereo izlaza za slušalice.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  13.535,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com