Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC
Telefoni
Radno vreme
Email

Audac

Ono što doživljavamo kroz čula je ono što daje životu smisao! Zapravo, može se reći da kroz kvalitet govora i muzike koji doživljavamo, upoznajemo se sa višim vrednostima života. To je jedan od razloga zbog kojih se kod AUDAC-a prepoznaje strast za zvukom. Svaki zvučnik i pojačalo koje je proizvedeno ispoljava tu istu inspiraciju i kvalitet koji prevazilazi očekivanja korisnika. Uspeh koji proizilazi iz istraživanja novih metoda i ideja nije slučajan.

Nije bitna samo inovacija proizvoda, bitno je stvaranje doživljaja. Audac među zaposlenima okuplja talentovane ljude različitih ubeđenja, pozadina i perspektiva. Svi oni dele jedan san: unapređivanje audio doživljaja. Jedan od primera ove posvećenosti je razvoj prve mrežne matrice na svetu.

Audac nudi najbolju vrednost za uložena sredstva. Pored toga otvoreni su za potrebe i predloge svojih partnera. Zbog ovoga veliki broj distributera širom planete je odabralo baš ovaj brend kao glavni audio brend. 2013. godine izgrađen je Experience Center sa ciljem da se krajnjim korisnicim apruži mogućnost da iskuse sve proizvode u jedinstvenom okruženju. Pored prostorija za demonstracije i prezentacije, zgrada poseduje i prostorije za obuku prodavaca i distributera.

U Music Media Centru možete naći kompletnu ponudu Audac zvučnika i pojačala, kao i kompletnih rešenja za ozvuku lokala, ordinacija, kućnih bioskopa, domaćinstava...

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata