Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Takamine

Takamine je kompanija koja je već više od pola veka posvetila umetnosti fine majstorske izrade. Dugogodišnja posvećenost inovacijama i kontinuirano usavršavanje svrstava kompaniju među vodeće svetske akustične gitare. Ovo su istinski fini instrumenti koji su prvi izbor profesionalnih gitarista širom sveta.

1959. godine kompanija je startovala kao mala porodična radionica za gitaru smeštena u podnožju planine Takamine u japanskom gradu Sakashita. Mlada kompanija preuzela ime planine 1962. i počela putovanje koje je dovelo do fenomenalnog uspeha. Taj uspeh danas pretstavlja moderna kompanija Takamine.

Ovo je takođe jedna od prvih kompanija koja je sviračima predstavila elektro-akustične modele gitara.

Danas Takamina modele možete prepoznati po jedinstvenim mostovima za akustične gitare bez pinova. Takođe veliki broj modela gitara poseduje nut na mostu iz dva dela.

Bilo da ste amater, svirate iz hobija, ili nastupate na koncertima, i snimate u studiju, Takamine pružaju izuzetan kvalitet.

Prikazano svih 16 rezultata