Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Selmer

Kompanija Henri Selmer je međunarodno preduzeće sa sedištem u Francuskoj, u Mantes-la-Villeu u blizini Pariza. Kompanija je osnovana 1885. godine, i poznata je kao proizvođač drvenih i limenih duvačkih instrumenata profesionalnog kvaliteta, posebno saksofona, klarineta i truba.
Ovi saksofoni kroz istoriju bili su glavni instrument mnogih poznatih saksofonista. Marcel Mule, Claude Delangle, Frederick Hemke, Charlie Parker, John Coltrane, Paul Desmond, Herschel Evans, Zoot Sims, Michael Brecker, Sonni Rollins, Ornette Coleman i Coleman Havkins su samo neka imena od mnogobrojnih svirača. Među poznatim sviračima klarineta bio je Benni Goodman u svojoj ranoj karijeri.
Godinama su nezamenjiljivi u velikim orkestrima, velikim bendovima, i kod solo izvođača sa svojim instrumentima vrhunskog kvaliteta.
Music Media Centar vam nudi sve Henri Selmer proizvode po najpovoljnijim cenama, kratkom isporukom i kompletnom podrškom!

Prikaz 1–20 od 63 rezultata