Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: [email protected]

blank

blank

blank
blank

Izaberite stranicu
blank
blank
blank

LAG

Lag je francuska kompanija koju je 1981. godine osnovao graditelj Michael Lag-Chavarria. Praveći prvenstveno električne gitare koje su kvalitetom konkurisale američkim proizvodima, firma je brzo privukla pažnju i zazuzela vodeće mesto na nacionalnom tržištu. Veoma brzo, ime Lag pročulo se i van granica Francuske, i mnogi svetski poznati muzičari prihvatili su novi brend, poput Cliff-a Williams-a (AC/DC), Phil-a Campbell-a (Motorhead), Dweezil-a Zappa-e, Jean-Michael Jarre-a, i drugih.

Od 2008. godine marka se nalazi u vlasništvu najvećeg francuskog distributera muzičke opreme, firme Algram, koji je omogućio da Lag od malene manufakture dođe do značajne uloge na svetskom tržištu. Uložen je veliki trud da se nivo kvaliteta svojstven ručno rađenim instrumentima zadrži i u masovnijoj industrijskoj proizvodnji, a modeli poput električnih Arcane gitara, i akustične Tramontana serije postali su bestseleri. Osim njih, firma proizvodi i izvanredne klasične gitare Occitania serije, u rasponu od školskih do koncertnih.

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata