Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC
blank
blank

JBL

U JBL-u, audio tehnologija je u srcu svega što radimo.

Već 70 godina koristili smo najbolju metodologiju i alate i, kao što je na samom početku uspostavio naš osnivač, James B. Lansing, razvijamo sve od temelja. To ne samo da osigurava uspeh na tržištu, već garantuje da zadovoljavamo potrebe i očekivanja audio profesionalaca širom sveta.

Ovo putovanje je proizvelo bogatu listu audio dostignuća i revolucionarnih tehnologija. JBL je doneo revolucionarni napredak u umjetnosti i nauci o profesionalnom zvuku, ali i mnoge patente i zaslužio mnoge nagrade. To je putovanje koje je legendarno u svijetu i pozicioniralo je JBL kao svjetskog lidera u profesionalnom zvuku. Ne samo kao brand, već i kao kompanija poznata po tome što konstantno spaja kreativnost i nauku kao manifestaciju naše strasti za zvukom i našu posvećenost onima koji ga stvaraju. Namerni pronalazak nije slučajnost. Za to je potrebno vodstvo, upornost i nepokolebljiva posvećenost krajnjem JBL-ovom dizajnerskom cilju. A cilj je: stvoriti najbolje alate za bolji, tačniji zvuk. Tehnologije istaknute na ovim stranicama nisu samo deo trajnog nasleđa, već svakodnevno rade u srži svih JBL proizvoda koje koriste audio profesionalci širom sveta.

Prikaz 1–20 od 157 rezultata