Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

blank

blank
blank

Izaberite stranicu
blank
blank
blank

Focusrite

Focusrite je globalna grupa za muzičke i audio proizvode koja razvija i prodaje sopstvene hardverske i softverske proizvode. Korišćena od strane audio profesionalca i amaterskih muzičara, njihogova rešenja omogućavaju visokokvalitetnu produkciju snimljenog i živog zvuka. Kompanija trguje pod četiri osnovana i brzo rastuća brenda: Focusrite, Focusrite Pro, Novation i Ampify. S visokokvalitetnom reputacijom i bogatim nasleđem od skoro tri decenije, njihovi brendovi su medju vodećima u kategoriji muzičke industrije.

Focusrite i Focusrite Pro nude audio interfejse i druge proizvode za snimanje zvuka, bilo za muzičare, producenate ili profesionalne audio objekate. Novation i Ampify proizvodi se koriste u stvaranju elektronske muzike. Proizvodni program pokriva sve, od sintisajzera i groove boxova, preko kontrolera, do inspirativnog muzičkog softvera i aplikacija. Grupa je osvojila brojna priznanja za inovacije, uključujući i dve Queen's Awards za Enterprise.

Kompanija ima globalnu bazu kupaca s distributivnom mrežom koja pokriva približno 160 teritorija. Kompanija ima sedište u High Wycombeu u Velikoj Britaniji, sa marketinškim uredima u Los Angelesu, Kaliforniji i Hong Kongu. Kompanija trguje na AIM tržištu na Londonskoj berzi. Grupa je takođe osvojila niz nagrada za trgovinu, uključujući i dodatne dve Queen's Awards za Enterprise.

U Music Media Centru možete naći kompletan program Scarlett audio interfejsa, kao i profesionalnih Clarett audio interfejsa.

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata