Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC
blank
blank

Gitara je u poređenju sa ostalim instrumentima jeftina.Gitara je mobilna, pogotovu akustična ili klasična. Devojke vole momke koji sviraju neki popularni instrument. Gitara je najpopularniji instrument na svetu. Ako si žensko a želiš da sviraš gitaru, u još si  boljoj situaciji.

Ako si još mali deca, razvijaš motoriku i moždane vijuge. Ili da kažemo ovako: Svaki slobodan sat koji provedeš uz gitaru a ne zureći u ekran(a znamo da 95% vas tako gubi vreme)  je apsolutna pobeda za čovečanstvo.

Ulaziš u svet umetnosti i znanja a da toga verovatno nisi ni svestan. Muzika je danas i ozbiljan biznis. Nije na odmet imati arsenal talenata i dodatnih znanja u rukama.  

Pravljenje širokog kruga poznanika, prijatelja i ljudi sa srodnim pogledima i stavovima.    

Pored sporta, jedan od najbolji mogućih hobija. Čak iako se muzikom budete bavili u kućnim uslovima, za svoju dušu, to je jedan predivan hobi koji može da inspriše i nekog drugog da uzme instrument u ruke.

Mi u MMC verujemo u instrumente i zadovoljstvo koje oni pružaju nama i drugima.U seriji blogova koji slede ćemo preći preko nekih osnovnih pitanja i zabluda na temu gitara i prateće opreme.

Pratite nas a mi ćemo se potruditi da ponešto naučite…;)