Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC

Vintage V75BK Gloss Black električna gitara

RSD43.900,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Garancija dve godine.
blank
blank

Na zalihama

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.blank

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.blank

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Vintage V75BK Gloss Black električna gitara iz Reissued serije nudi neverovatan kvalitet u svom cenovnom rangu. Autentičan ton i prepoznatljivi Tele twang, savršeno pogodan za probe, nastupe, ili uživanje u kućnoj svirci.

V75BK objedinjuje odličan izbor materijala, izradu, i hardware visoke klase, po najboljoj recepturi matične kompanije. Telo od američke jove, osim umerene mase, nudi i očekivano zvonak, jasan ton, kakav se i očekuje od ovakvog instrumenta. Wilkinson WTB kobilica sa tri kompenzovana od mesinga omogućava preciznu intonaciju, i besprekoran prenos energije žica. Posebno motani Wilkinson WVT Alnico magneti omogućavaju odličan balans između klasičnog zvuka i modernog output-a. Vrat od javora sa 22 praga nosi profil umerene debljine, i odgovara većini svirača, uz radijus od 10 inča.

Vintage V75BK Gloss Black je zrelo konstruisana, vrlo konkretna gitara, koja uspešno spaja najbolje karakteristike istorijskih modela. Odlično izbalansiran, pristupačan instrument, pogodan za svirače koji cene tradicionalni ton i savremenu upotrebljivost. Sjajan odnos uloženog i dobijenog, tipično za Vintage gitare.

Za više informacija posetite sajt proizvođača!
Pogledajte i ostatak ponude!

Tehničke specifikacije proizvoda

  • Colour: Gloss Black
  • Body: American Alder
  • Neck: One Piece Hard Maple – Bolt-on
  • Fingerboard Radius: 10"
  • Frets: 22 Medium
  • Machine Heads: Wilkinson® Deluxe WJ55S
  • Hardware Colour: Chrome
  • Pickups: 2 Wilkinson® Single Coils (N) WVTN Alnico (B) WVTB Alnico
  • Controls: Volume/ Tone/ 3-Way Lever