Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Roland MOBILE CUBE stereo gitarsko pojačalo

RSD21.600,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Instant zvuk koji dobijete priključivanjem najnovijeg pojačala MOBILE CUBE je zapanjujući za tako malo pojačalo. Malo ali moćno, ono prenosi sve vrstte elektronskih instrumenata i audio uređaja, i može se koristiti bilo gde, bilo kada. Moguće je priključiti mikrofone, električne i akustične gitare, klavijature, bubnjeve, mp3 plejere, šta god poželite. I može svirati do 15 sati bez prestanka. Toliko malo (280 mm x 108 mm x 177 mm ), manje od kofera, MOBILE CUBE je san snova za putovanje. Radi na baterije, može raditi bilo gde - samo ga povežete i žurka može početi. Dva visoko kvalitetna zvučnika daju takav zvuk da ne poverujete da dolazi iz tako malog uređaja. Pomoću Rolandovog legendarnog FX-a, MOBILE CUBE omogućuje kvalitetne stereo reverb i chorus efekte. Zasladite vokale, zapalite gitaru, ili se utopite u miksovima u odličnom stereo zvuku. Centre Cancel funkcije je tu za smanjenje vokala u pesmama, pa je idealno za karaoke i pevanje uz muziku.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • Baterijsko napajanje, za pojačalo koje radi bilo gde i bilo kada
  • 5W (2.5W + 2.5W) stereo napajanje sa visoko kvalitetnim zvučnicima od 10cm (4")
  • Ulazi za mikrofon, stereo-instrument, i stereo AUX; izlaz za slušalice
  • Centre Cancel funkcija za karaoke
  • Ugraðeni su i stereo reverb/chorus, distorzija itd
  • Kaiš za lakši prenos