Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: [email protected]


Izaberite stranicu

Roland FC-300 MIDI Foot Controller

430
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

FC-300 je postavio novi standard moći i korisnosti za MIDI pedale. Mogućnosti kao što su bi-direkcioni tok MIDI signala u i iz Roland VG-99 preko najnovijeg RRC2*, pozivanje patch memorije, twin expresione i kontrolne pedale i druge mogućnosti čine ovaj sjajni kontroler savršenom dopunom Rolandovog VG-99 V-Guitar Sistema ili bilo kojeg MIDI uređaja ili instrumenta. FC-300 poseduje devet izuzetno jakih footswitcha i dve programabilne ekspresione pedale radi brze i lake kontrole i poboljšanih mogućnosti. Osvetljeni LCD ekran obezbeđuje odličan kontrast i vidljivost naziva pathceva (kad se koristi sa VG-99) i ostalih važnih podataka čak i na najmračnijim binama. Moguće je snimiti do 100 setova MIDI signala/parametara u FC-300 kao patcheve. Kompleksno slanje MIDI signala je pojednostavljeno zahvaljujući sposobnosti FC-300 da pakuje podatke u jedan patch i šalje te pakete preko veze sa pedalom. FC-300 obezbeđuje i slanje i prijem MIDI signala sa i na VG-99 ali i napajanje preko standardnog LAN (Ethernet, CAT5) kabla i najnovijeg RRC2 protokola. FC-300 poseduje dva univerzalna konektora za pedale Ovi programabilni izlazi su idealni za gitariste pošto omogućuju da se menjaju kanali pojačala sa clean na lead u sinhronizaciji sa patchevima na FC-300.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • Napredni MIDI foot kontroler sa dve programibilne ekspresione pedale, dve kontrolne pedale i devet footswitch pedala i mogućnošću prošrenja.
  • Novi Patch mod koji snima do 100 MIDI postavki
  • Osim standardne MIDI konekcije poseduje i najnoviji RRC2 protokol za dvosmerni tok podataka između FC-300 i Roland RRC2 kompatibilnih proizvoda.
  • 3 načina napajanja (baterija:6xAA, ispravljač ili preko RRC2) i kvalitetna metalna izrada za dugotrajno korišćenje
  • Dva kontrolna prekidača za kontrolu kanala pojačala ili efekata
  • Savršeno usklađen sa VG-99