Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: [email protected]


Izaberite stranicu

Roland A-49 WH MIDI Keyboard Controller

170
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Na tržištu je mnogo portabl MIDI kontroler klavijatura, ali njihova prenosivost je često rezultirala slabijim performansama. Kod A-49 se to ne može primeniti - ova lagani kontroler poseduje vrhunsku klavijaturu koja unapređuje kompletnu klasu. Na raspolaganju u beloj i crnoj boji, A-49 je san svakog muzičara koji traži jednostavnu MIDI klavijaturu sa profi kvalitetom i osećajem. Dirke kod A-49 su blago zaobljene radi bolje reakcije na dodir i lakši glissando. Poseduje i dodatna poboljšanja koja dodatno snižavaju ionako niski nivo mehaničkog šuma i eliminiše vibracije. Sve opcije u ovoj klavijaturi su takve da će ih ceniti i najzahtevniji profesionalci. Zvuk možete menjati pokretom ruke iznad nevidljivog D-BEAM zraka. A-49 može postaviti sve kontrole automatski za najbolje iskorištenje eksternih SuperNATURAL modula kao što je INTEGRA-7. Moguće je koristiti i kao odličnu drugu klavijaturu kojom se kontrolišu sintesajzeri koji imaju SuperNATURAL boje kao što je JUPITER-80 i JUPITER-50. A-49 je napravljen za najlakšu prenosivost. Jak je, ali zapanjujuće lak (samo 2.5kg!) pa je jednostavan za transport i postavku. Iako je veoma kompaktna A-49 poseduje klavijaturu sa dirkama pune veličine sa 49 dirki osetljivih na brzinu. Radi najlakše prenosivosti se A-49 napaja sa USB porta preko kompjutera, bez potrebe za posebnim napojnim kablom ili ispravljačem. Koristi minimalnu struju što je idealno za uređaje koji se napajaju preko USB porta.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • 49 dirki (osetljivih na brzinu)
  • Lagana i kompaktna
  • Lakoća korišćenja
  • Dva potenciometra, dva prekidača i D-BEAM kontroler
  • Napajanje direktno sa USB-a, nema potrebe za ispravljačem
  • Dobija se i Cakewalk SONAR LE
  • Biserno bela i crna boja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Roland A-49 WH MIDI Keyboard Controller”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *