Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC

Ovation Celebrity Elite CE44P-SM Mid Depth OV533.221

RSD70.793,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Garancija 2 godine
blank
blank

Na zalihama

Besplatna dostava
Dostava je besplatna za online narudžbine fizičkih lica u vrednosti preko 15.000,00 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.blank

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.blank

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Ovation Celebrity Elite CE44P-SM Mid Depth (OV533.221) iz Exotic serije je instrument u najboljoj tradiciji čuvene marke. Legendarni Ovation dizajn i zvuk, svirljivost, prvoklasna izrada, i dugoročna pouzdanost pogodna za profesionlanu upotrebu na svakoj bini.

  • Celebrity Elite CE44P-SM poseduje kompozitno Lyrachord telo srednje debljine, sa isečkom. Patentirani Multi-port zvučni otvori osmišljeni su sa ciljem da smanje mikrofoniju, i unaprede odziv na niskim frekvencijama. Brižljiva unutrašnja konstrukcija sa X upornicama omogućava ogroman, zaokružen akustični ton, sa jasnom definicijom u svim opsezima. Specifičan oblik leđa je decenijama zaštitni znak Ovation modela, i u direktnoj je vezi sa njihovim jedinstvenim zvučnim izrazom. Čvrst, stabilan vrat od mahagonija nosi veoma udoban profil, uz širinu konjića od 42.8 mm. Ugrađena šipka garantuje uvek optimalan setup instrumenta, bez obzira na debljinu žica ili klimatske prilike. CP-100 piezo pickup i OP-4CT preamp savršeno se snalaze u svim situacijama snimanja ili živih nastupa. Tradicionalna Ovation kobilica bez pinova poboljšava rezonanciju, i nudi bogat sustain. Izuzetno izbalansiran, neverovatno udoban instrument, sa klasičnim Ovation zvukom, obožavanim od muzičara širom sveta. Besprekoran kvalitet materijala i temeljna, precizna izrada osiguravaju bezbrižnu upotrebu i na najvećim binama. U atraktivnom Natural Spalted Maple finišu.

Ovation Celebrity Elite CE44P-SM Mid Depth (OV533.221) je pravi izbor za iskusnije akustične svirače koji traže radni instrument. Vrhunski konstruisana i izgrađena gitara, u najboljoj tradiciji Ovation kuće.


Posetite sajt proizvođača

Pogledajte i ostatak ponude Ovation gitara

 

Tehničke specifikacije proizvoda

  • Selected precious wood top; scalloped, quartersawn X-Bracing
  • Multi Soundhole
  • Mid-depth Lyrachord® Body
  • Nato neck, ovangkol fingerboard and bridge
  • Scale 643 mm, nut width 42.8 mm