Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Senzo serija predstavlja profesionalnu liniju saksofona. Serija je inspirisan Super Dynaction i S1 serijom sa velikim poboljšanjima. Jedinstven u svojoj sposobnosti da obezbedi lakoću sviranja i izražavanju najsloženijih intervala. čak i najzahtevniji svirači će pronaći najniži registar koji se sa lakoćom izduvava. Posebna pažnja je posvećena otvoru za vrat kako bi se povećala fleksibilnost tokom sviranja u svim registrima. Gravura na telu instrumenta je ručno raðen na bakru i dodatno oplemenjuje instrument u vizuelnom smislu. Senzo serija je osmišljena da bude novi standard meðu profesionalnom saksofonima, kao savršen spoj tradicionalnog načina izrade sa novima materjalima. Posrebreno-bakarni finiš.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • Body: red copper body, silver keywork
  • Palm Keys: adjustable
  • Springs: blue Steel
  • Pads: leather with metal resonators
  • Bell: handmade in France with unique engraving
  • Neck: BC-patented resonance cavity in the neck