Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Boss JS-10 audio plejer sa efektima

RSD50.400,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Uzmite bas ili električnu gitaru i mikrofon i uključite se u Bossov eBand i zapanjićete svoje obožavaoce, prijatelje i porodicu! eBand JS-10 je samostalan, mali uređaj koji ispunjava sobu sa punim zvukom 2.1 zvučnog sistema i profesionalnim BOSS efektima. Svirajte uz veliki izvor songova i audio lupova i dopunite svoju biblioteku omiljenim pesmama preko USB ili SD memorije. Jednostavno je menjati tempo i tonalitet songova sa vrhunskim kvalitetom i snimati svoje perfomanse. eBand je kompaktan uređaj sa profesionalnim mogućnostima i sjajnim zvukom. eBand JS-10 je kompaktan i odličan za transport ali zvuk mu je ogromno jak. Jedinstveni 2.1 zvučni sistem obezbeđuje mu bogat zvuk punog frekventnog opsega za odličnu reprodukciju zvuka a ugrađeni efekti i COSM modeli će ih dopuniti sjajni efektima. Ogromne kreativne mogućnosti su i profesionalnog nivoa uz BOSS efekte i COSM modele pojačala koje poseduje eBand JS-10 - po kvalitetu su isti kao vrhunski GT-100 - ali JS-10 ima i dodatne mogućnosti kao što su direktno snimanje i Center Cancel funkcija za skidanje vokala iz pesama. Na raspolaganju su dva ulazna kanala svaki sa svojim efektima i COSM modelima. Može se uključiti bilo koja kombinacija gitara, bas gitara i mikrofona za duete ili muzičke lekcije.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • 2.1 zvučni sistem sa ugrađenim subwooferom omogućuje mu pun zvuk sa moćnim basom
  • Dva ulaza za gitare, bas gitare i/ili mikrofone sa zasebnim kontrolama i efektima su idealni za duete i lekcije.
  • Najnoviji DSP chip obezbeđuje efekte i COSM modele pojačala i efekata istih kao kod GT-100!
  • Preko 350 audio lupova su u njemu, kao i "minus-one" zvuci za bass, dve gitare i bas i gitaru, plus još 50 novih songova.
  • Center Cancel funkcija je tu za sviranje sa skinutim zvukom iz centra zvuka melodije, a moguće je i menjanje tempa i tonaliteta.
  • Stilski prelep, kvalitetno izrađen