Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Alesis

Alesis je kompanija koja godinama u nazad predstavlja revolucionarne proizvode namenjene muzičarima širom sveta. Kompanija je osnovana 1980 g. Daleke 1986 napravili su čuveni MIDIverb - prvi svetski pro 16-bitni procesor efekata po ceni ispod tadašnjih 100$. Proizvodi studijske snimače, elektronske bubnjeve i komponente, klavijature, električne klavire, kao i opremu za žive nastupe.

Alesisova strast prema inovacijama je neuporediva i posvećeni su stvaranju opreme koja omogućava muzičarima, producentima i inženjerima na svim nivoima veštine da oslobode svoj puni kreativni potencijal kod kuće, na sceni i u studiju.

Zato Alesis ukratko kaže o sebi - Iako se naši proizvodi kreću od tastatura, sintisajzera, snimača, uređaja za reprodukciju, elektronskih bubnjeva, miksera, procesora signala, efektnih jedinica, pojačala i zvučnika, jedna stvar ostaje konzistentna; naša strast za inspiracijom muzičke kreativnosti i inovacija kroz nove tehnologije.