Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Roland RMP-5A modul

RSD25.200,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Kad je najavljen, u ranoj 2005 godini, RMP-3 je bio na naslovnim stranama. Roland je od tada napredovao i unapređeni model nazvao RMP-5. Poseduje nekoliko ključnih opcija zajedničkih sa popularnim RMP-3, kao što je robusno izliveno kućište sa integrisanim padom, i mrežastu membranu koja se koristi sa fenomenalnim osećajem, ali RMP-5 se ističe kao vrh u svojoj klasi, sa preko 40 ugrađenih zvukova PCM formata (uključujući i doboše, činele i perkusiju, sve bez kompresije; dok RMP-3 nema ugrađene semplovane boje) plus externi dual trigger ulaz pa je moguće dodati kick i činele za vežbanje celog seta. RMP-5 poseduje i napredni, prošireni Rhythm Coach mod. Jedna od ključnih prednosti RMP-5 u odnosu na konkurenciju je ugrađeni zvuk, jer uz njega možete vežbati sa stilom, i izabrati neke od mnoštva ugrađenih zvukova koji su nekompresovani, u punom PCM kvalitetu. Osim akustičnog zvuka palica na mrežastom padu (kao kod RMP-3), RMP-5 vam omogućuje triggering raznih visoko kvalitetnih internih semplova doboša, hi-hat i ride činela i perkusionih instrumenata. Možete birati i mnoštvo zvukova metronoma, naravno uključujući i standardni klik, ali i ljudski glas, ritamske patterne itd.

 

Tehničke specifikacije proizvoda

  • PCM zvuk bez kompresije u maksimalnom kvalitetu sa više od 40 ugraðenih zvukova
  • Externi dual trigger ulaz za dodavanje opcionob kicka i činele
  • Mnoštvo zvukova metronoma i ritmova (samba, jazz, itd.)
  • Robustan, jednodelni dizajn
  • Veliki LCD ekran
  • Patentirana tehnologija mrežaste plastike sa sjajnim akustičnim osobinama i osećajem
  • Napredne Rhythm Coach vežbe, kao što su Stroke Balance i Time Check
  • Mix ulaz za sviranje uz zvuk sa CD playera ili drugih audio ureðaja