Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Roland Micro CUBE-RXB bas pojačalo

RSD33.600,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Roland Micro CUBE-RXB bas pojačalo. Neverovatno je koliko jak zvuk ova mala pojačala izdaju kroz svoja 4 zvučnika. Metronom je najbolji prijatelj studenata muzike, ali ponekad je klasični klik zvuk malo dosadan. E, tu se pojavljuje Rhythm Guide. Kao da imate bubnjara unutar pojačala . Izaberete jedan od sjajnih patterna uz koji želite vežbati. Popravite tajming uz prijatnije vežbanje, ili se tek tako zabavljajte svirajući uz ritam. Linijski ulaz kod MICRO CUBE RX omogućuje da uključite gitaru, bass, mikrofon. Osim toga, stereo AUX ulaz prima signal i sa iPodR, CD/mp3 playera, ili muzičkih instrumenata pa možete umixati njihov signal sa svojim. Smatraju se najboljim kompaktnim pojačalima prevashodno zbog visokokvalitetnog, moćnog zvuka. Vrhunski zvučnici ugrađeni u MICRO CUBE RX seriju su napravljeni specijalno za ova pojačala. Oba nova MICRO CUBE RX pojačala mogu raditi na baterije ili preko ispravljača (koji dolazi u kompletu). Ali znate li da je MICRO CUBE BASS RX u svetu jedinstveno bas pojačalo koje radi na baterije? Konačno i bas gitaristi mogu imati sjajno pojačalo koje radi na baterije ! MICRO CUBE RX serija poseduje efekte koji su rezultat decenija Rolandovog iskustva i istraživanja. Isprobajte zvuk sa prostornošću i bogatim stereo Chorus i Reverbom.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • Stereo pojačala sa 4 najnovija 4-inchna (10cm) zvučnika
  • 8 COSMR modela pojačanja, 6 digitalnih efekata, i ugraðeni hromatski tjuner
  • Rhythm Guide funkcija za vežbanje ritma
  • Stereo AUX ulaz za CD/MP3 player, Phones/Recording izlaz
  • Radi i na baterije (6 x AA, max 13 sati kontinualnog rada), ispravljač dolazi u kompletu
  • Kompaktan dizajn, s kaišem za preko ramena olakšava prenošenje