Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Roland A-88 MIDI Keyboard Controller

RSD91.200,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Sa 88 otežanih dirki profesionalnog kvaliteta A-88 postaje novi standard za prenosive MIDI kontroler klavijature. Ivory Feel-G otežana klavijatura koju poseduju i Rolandovi najbolji klaviri je prednost koja ga čini najluksuznijim portabl MIDI kontrolerom na tržištu. Ali i pored toga je A-88 tanka, lagana i kompaktna klavijatura koja se lako transportuje. Svako ko traži sjajnu klavijaturu u prenosivom paketu preporučuje A-88 kao najbolji izbor. Uz Rolandovu poznatu Progressive Hammer Action klavijaturu sa Escapementom, A-88 poseduje Ivory Feel-G klavijaturu koja ima funkcionalnost, izgled i teksturu klavijatura kao na vrhunskim modelima. Poseduje napredne senzore i bele dirke su od materijala koji je udoban i absorbuje vlagu i čini se kao prava slonova kost. A-88 je super MIDI klavijatura koja izvlači najbolje iz softverskih klavira, sintesajzera i modula. Jednostavno se povezuje preko konekcija na uvučenom zadnjem panelu pa je lakše postaviti kompjuterski mnonitor ili laptop direktno iza njega. Dva potenciometra, dva tastera i D-BEAM kontroler je jednostavno i lako koristiti pošto su postavljeni tako da im je najlakše i najbrže pristupiti. Ostale postavke se pozivaju preko Function tastera koji omogućuje da se dirkama izvrše dodatni zadaci ispisani iznad njih.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • Vrhunska Ivory Feel-G klavijatura sa 88 dirki
  • Lagana i kompaktna
  • Lakoća korišćenja
  • Dva potenciometra, dva prekidača i D-BEAM kontroler
  • Dual i Split modusi klavijature
  • USB napajanje (ali može i preko ispravljača)
  • Dobija se i Cakewalk SONAR LE

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Roland A-88 MIDI Keyboard Controller”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *