Muzički instrumenti i oprema – prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com

Logo MMC

Peavey Milestone Ivory HD15 paket

-6%
RSD44.758,00
stara cena 47.712,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Garancija dve godine.
blank
blank
blank
blank

Na zalihama

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.blank

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.blank

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Peavey Milestone Ivory HD15 paket nudi bogatu tonsku rezonantnost, svirljivost i izdržljivost. Novi Peavey paket je dizajniran za početnike koji žele da brzo savladaju sviranje bas gitare.

  • Peavey Milestone bas gitara je fenomenalan sklop vrhunske izrade i inteligentnog dizajna po pristupačnoj ceni. Telo je izrađeno u klasičnom i elegantnom stilu. Novi Peavey PowerPlate patent koji je implementiran u glavu gitare povećava sustain, dok u isto vreme eleminiše "dead spots" na vratu. Gitare dostupne u black, ivory, natural i vintage burst finišu.
  • Izuzetan odnos cene i kvaliteta, zajednički za sve Peavey gitare.
  • Hartke HD 15 je idealno pojačalo za manje nastupe, prostorije za probe kao i za kućno vežbanje. HD15 takođe izražava posvećenost Hartkea da proizvodi visokokvalitetna bas pojačala izuzetne izdržljivosti. HiDrive Dizajn - HD15 (15 vata, 6,5 " zvučnik) koristi patentiranu Hartke tehnologiju zvučnika HiDrive koja nudi pažljivo izrađen hibridni (membrana načinjene od papira i aluminijuma) konusni bas zvučnik. HiDrive dizajn proizvodi ozbiljan ton koji je idealan za basiste svih žanrova i stilova.

Prateći pribor sasvim zadovoljava svakodnevne potrebe hobi muzičara. RockBag RB20535 futrola omogućava osnovnu zaštitu i lagan transport instrumenta u većini prilika. Instrumentalni kabl od 6 m dužine, hromatski clip-on štimer, kaiš, i tri trzalice zaokružuju Peavey Milestone HD15 paket.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • SADRŽAJ PAKETA:
  • Gitara: Peavey Milestone Ivory bas gitara
  • Torba: Warwick RockBag RB 20535
  • Pojačalo: Hartke HD15
  • Ostalo: Rockcable instrumentalni kabl 6 m, clip-on hromatski štimer, kaiš, tri trzalice