Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Boss SYB-5 Bass Synthesizer

RSD19.200,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

BOSS SYB-3 je prvi bas sintesajzer upakovan u pedalu, i veoma je popularna kod obožavalaca experimetiranja i ljubitelja kvalitetnog zvuka. Danas je tu sintesajzerska pedala nove generacije - SYB-5. Poseduje najnovije iz DSP tehnologije, i verno reprodukuje pune i oštre karakteristike klasičnih analognih sintesajzera. Svih 11 internih synth zvukova su primetno poboljšani radi još boljeg, punijeg, profiltriranog zvuka no ikad do sada. Zvuci su napravljeni na varijacije 3 oscilatorska oblika (Saw, Square, Pulse) i filtera koji modulišu zavisno od envelope i LFO koje odredite. Neverovatno je koliko synth-bass može uraditi sa tako malom pedalom. Ulaz za pedalu je dodat na SYB-5 radi priključivanja EV-5 Expresione Pedale (nabavlja se posebno), i koji omogućuje kontrolu sasecanja filtera i LFO u realnom vremenu. Modusi od 1 do 9 se sa SYB-5 ugrađenom pedalom koriste za produžavanje note, dok se svira na njega. Vreme je za bas solo!

Tehničke specifikacije proizvoda

  • 11 DSP variacija Saw, Square, i Pulse talasnih oblika
  • Kontrola filtera i LFO preko EV-5 Expresione Pedale (nabavlja se posebno)
  • Poboljšani Wave Shape Mod za oštrije zvuke
  • Produžavanje nota sa ugraðenom pedalom i svirka povrh toga