Muzički instrumenti i oprema - prodavnica muzičkih instrumenata i opreme i online shop (381) 11 334-56-17, E-mail: office@musiccentar.com


Izaberite stranicu

Boss SL-20 Slicer

RSD28.800,00
(cena je sa uračunatim PDVom)
Vreme isporuke: 3 do 5 dana!

Besplatna dostava
Besplatna dostava je za sve artikle koji su plaćeni preko 15.000 dinara. Svaka pošiljka može biti osigurana dodatno/pošiljke do 70 000 dinara su osigurane.

Cenovnik dostave
Klikom na link posetićete stranicu sa ažuriranim cenovnikom kuriskih službi.

Načini plaćanja
Naručivanje preko našeg sajta u proseku traje manje od jednog minuta i odvija se kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Opis proizvoda

Pomoću SL-20 slicera se trenutno ubacuje adrenalin u vašu muziku i u trenutku se gitara, bas, klavijatura ili vokali pretvaraju u pulsirajući atmosferični instrument.Na raspolaganju su 50 ugrađenih Slice oblika zvuka, ali možete i eksperimentisati sa najnovijom Harmonic Slicer opcijom, koja generiše perkusione melodije, Loop Recordingom i jedinstvenim 3D Panningom. SL-20 dodaje muzici "sasečene" perkusione efekte. Sa 50 ugrađenih ritmičkih patterna, podesivim attackom i trajanjem, i neverovatnim Harmonic Slice efektima možete kreirati i sjajne patterne na sceni u realnom vremenu ili iskoristiti SL-20 kao uređaj za snimanje pesama. Moguće je i svirati sliceovane zvuke u realnom vremenu i istovremeno ih snimati pomoću Loop Record opcije.

Tehničke specifikacije proizvoda

  • trenutno uključuje atmosferični i perkusioni generator melodije
  • 50 Slice patterna sa podešavanjem attacka i trajanja, i Harmonic Slice
  • Tap Tempo pomou ugrađene pedale; interna i MIDI sinhronizacija
  • Moguće je kontrolisati i menjati karakteristike zvuka kao to su attack, trajanje, nivo primenjenih efekata, i direktnog zvuka pomoću externe Expressione pedale (koja se zasebno prodaje)
  • Na raspolaganju je mnoštvo izlaznih modaliteta, uključujući jedinstveni 3D Panning prostorni slice efekat

Slični proizvodi