Štimeri 1 - 10 od 23

 • Gewa Pure CLP-1 clip on štimer

  Gewa Pure CLP-1 clip on štimer

  Mali i praktičan clip on gitarski štimer.Potpuno hromatski, namenjen da se zakači na glavu gitare originalnim sistemom opruga. Displej menja boju kada je žica u željenom tonalitetu.

  1.000,00 din.
 • Tenson CT-2000 štimer

  Tenson CT-2000 štimer

  Tenson CT-2000 je elektronski automatski hromatski štimer. Namenjen je štimovanju električne gitare, bas gitare i drugih elektronskih instrumenata, kao i akustičnih instrumenata. Poseduje veliki i pregledan displej, tri LED diode za položaj kazaljke, izbor funkcija, mod rada, kao i generator tona.

  950,00 din.
 • VGS IT-20 štimer

  VGS IT-20 štimer

  VGS IT-20 je elektronski štimer za električnu gitaru, bas gitaru ili akustičnu gitaru. Ima 6,3 mm ulaz za kabl i integrisani mikrofon. Svaku žicu osvetljava LED dioda kao i položaj u toku štimovanja. Napaja se pomoću dve AAA baterije od 1,5 V.

  790,00 din.
 • GewaPure PT-1 štimer za gitaru

  GewaPure PT-1 štimer za gitaru

  PT-1 je hromatski štimer za gitaru ili bas giteru u obliku pedale. Izuzetno brz i precizan sa krupnim prikazom informacija na displeju. Takođe funkcioniše kao buffer za napajanje i prosleđuje napajanje na ostale pedale.

  5.500,00 din.
 • Wittner GT-30 kvarcni stimer za gitaru

  Wittner GT-30 kvarcni stimer za gitaru

  Wittner GT-30 je izuzetno precizan kvarcni štimer za gitaru. Pored linijskog ulaza posesuje i mikrofon za štimovanje akustičnih instrumenata.

  3.350,00 din.
 • Cherub ST-711A štimer

  Cherub ST-711A štimer

  Elektronski štimer za gitaru i bas gitaru. Poseduje ulaz za kabl i mikrofon, mogu se štimovati i elertrične i akustične gitare, može se kačiti na kaiš. Indikacija u crvenoj i zelenoj boji.

  1.400,00 din.
 • Planet Waves PW-MT-01 metronom

  Planet Waves PW-MT-01 metronom

  Kompaktni elektronski metronom. Vrlo je zahvalan za učenike i studente, može da štimuje akustične i električne instrumente. Frekvencija metronoma je podešena da ne ulazi u opseg ni jednog instrumenta tako da se može lako registrovati. Tempo i takt naglaska su promenljivi i podesivi.

  1.980,00 din.
 • Boss TU-3 Chromatic Tuner hromatski štimer za gitaru

  Boss TU-3 Chromatic Tuner hromatski štimer za gitaru

  Najpopularniji svetski stage tuner BOSS TU-2 je poboljšan i unapređen najnovijim TU-3 modelom. Kao tenk jako BOSS kućište, 21-delni segmentirani LED indikator sa modusom visoke osvetljenosti, hromatski i gitarski/bas mod štima, Accu-Pitch Sign funkcija.

  85 €
 • Boss TU-80 Tuner & Metronom

  Boss TU-80 Tuner & Metronom

  BOSS TU-80 je umeren po ceni, ali je po mogućnostima koje pruža jedinstven. Poseduje ugrađeni metronom i Accu-PitchT. TU-80 radi na baterije, malih je dimenzija i pomoću njega se može uštimati skoro bilo koji instrument pomoću hromatskog moda rada.

  25 €
 • Boss TU-80 White Tuner & Metronom

  Boss TU-80 White Tuner & Metronom

  TU-80 radi na baterije, malih je dimenzija i pomoću njega se može uštimati skoro bilo koji instrument pomoću hromatskog moda rada. Može uštimati čak i gitare sa 7 žica i bas gitare sa 6 žica, čime se u potpunosti izdvaja od svoje klase.

  25 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com