Štimeri 1 - 10 od 25

 • Warwick Rocktuner PT 1 štimer za gitaru

  Warwick Rocktuner PT 1 štimer za gitaru

  Rocktuner PT 1 je kompaktni štimer za gitaru u pedali. Poseduje true bypass opciju, hromatski mod. Napaja se strujnim adapterom 9V DC, bez baterijskog napajanja. Težina ovog gitarskog štimera je svega 150 g. Krupan LDC displej jakog osvetljenja pruža potpuni uvid u svim uslovima živih nastupa. Zbog svoje kompaktnosti veoma je zahvalan za pedalboardove.

  4.500,00 din.
 • Warwick Rocktuner PT 2 štimer za gitaru

  Warwick Rocktuner PT 2 štimer za gitaru

  Rocktuner PT 2 je štimer u pedali za gitaru. Elektronika je smeštena u robusnom i izdržljivom metalnom kućištu. Od izlaza poseduje bypass i regularni output. Hromatski mod štimovanja. Napaja se strujnim adapterom 9V DC, ili putem baterije. Težina ovog gitarskog štimera je 300 g. Krupan LDC displej jakog osvetljenja pruža potpuni uvid u svim uslovima živih nastupa. Odličan štimer za gitarske pedalboardove.

  5.100,00 din.
 • Gewa Pure CLP-1 clip on štimer

  Gewa Pure CLP-1 clip on štimer

  Mali i praktičan clip on gitarski štimer.Potpuno hromatski, namenjen da se zakači na glavu gitare originalnim sistemom opruga. Displej menja boju kada je žica u željenom tonalitetu.

  1.000,00 din.
 • Tenson CT-2000 štimer

  Tenson CT-2000 štimer

  Tenson CT-2000 je elektronski automatski hromatski štimer. Namenjen je štimovanju električne gitare, bas gitare i drugih elektronskih instrumenata, kao i akustičnih instrumenata. Poseduje veliki i pregledan displej, tri LED diode za položaj kazaljke, izbor funkcija, mod rada, kao i generator tona.

  950,00 din.
 • VGS IT-20 štimer

  VGS IT-20 štimer

  VGS IT-20 je elektronski štimer za električnu gitaru, bas gitaru ili akustičnu gitaru. Ima 6,3 mm ulaz za kabl i integrisani mikrofon. Svaku žicu osvetljava LED dioda kao i položaj u toku štimovanja. Napaja se pomoću dve AAA baterije od 1,5 V.

  790,00 din.
 • GewaPure PT-1 štimer za gitaru

  GewaPure PT-1 štimer za gitaru

  PT-1 je hromatski štimer za gitaru ili bas giteru u obliku pedale. Izuzetno brz i precizan sa krupnim prikazom informacija na displeju. Takođe funkcioniše kao buffer za napajanje i prosleđuje napajanje na ostale pedale.

  5.500,00 din.
 • Wittner GT-30 kvarcni stimer za gitaru

  Wittner GT-30 kvarcni stimer za gitaru

  Wittner GT-30 je izuzetno precizan kvarcni štimer za gitaru. Pored linijskog ulaza posesuje i mikrofon za štimovanje akustičnih instrumenata.

  3.350,00 din.
 • Cherub ST-711A štimer

  Cherub ST-711A štimer

  Elektronski štimer za gitaru i bas gitaru. Poseduje ulaz za kabl i mikrofon, mogu se štimovati i elertrične i akustične gitare, može se kačiti na kaiš. Indikacija u crvenoj i zelenoj boji.

  1.400,00 din.
 • Boss TU-3 Chromatic Tuner hromatski štimer za gitaru

  Boss TU-3 Chromatic Tuner hromatski štimer za gitaru

  Najpopularniji svetski stage tuner BOSS TU-2 je poboljšan i unapređen najnovijim TU-3 modelom. Kao tenk jako BOSS kućište, 21-delni segmentirani LED indikator sa modusom visoke osvetljenosti, hromatski i gitarski/bas mod štima, Accu-Pitch Sign funkcija.

  85 €
 • Boss TU-80 Tuner & Metronom

  Boss TU-80 Tuner & Metronom

  BOSS TU-80 je umeren po ceni, ali je po mogućnostima koje pruža jedinstven. Poseduje ugrađeni metronom i Accu-PitchT. TU-80 radi na baterije, malih je dimenzija i pomoću njega se može uštimati skoro bilo koji instrument pomoću hromatskog moda rada.

  25 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com