Stalci za gitare 1 - 10 od 22

 • Stalak za gitaru Warwick RS 20830

  Stalak za gitaru Warwick RS 20830

  RockStand gitarski stalak za jednu gitaru sa zaštitnom gumom za zaključavanje vrata. Podešava se po visini, tronožno postolje omogućava stabilnost instrumenta, lako se sklapa i rasklapa za transport. Dolazi u tri dela. Gitarski stalak je univerzalni i može se koristiti za akustičnu, klasičnu, električnu ili bas gitaru.

  1.300,00 1.150,00 din.
 • Adam Hall SGS 403 stalak za 3 gitare

  Adam Hall SGS 403 stalak za 3 gitare

  Adam Hall SGS 403 je stalak predviđen za odlaganje tri gitara u uspravnom položaju. Veoma zahvalan stalak za korišćenje u studiju ili na koncertu. Svaki deo stalka koji dolazi u dodir sa instrumentom je zaštićen penastim sunđerom. Postolje stalka ima zglob pomođu koga se stalak sklapa na pola kako bi se lakše transportovao i skladištio.

  4.700,00 din.
 • Gewa BSX stalak za gitaru

  Gewa BSX stalak za gitaru

  BSX Classic je verovatno najbolji stalak za sve tipove i modele gitara na tržištu po ovoj ceni. Potpuno rasklopiv, napravljen od vrlo preciznih i kvalitetnih cevi i profila. Ima antiklizne podloge kao i zaštitu na svim delovima koji su u kontaktu sa instrumentom.

  1.150,00 din.
 • Adam Hall SGS103 gitarski stalak

  Adam Hall SGS103 gitarski stalak

  Adam Hall SGS103 univerzalni gitarski stalak za akustičnu, klasicnu, bas ili električnu gitaru. Snažan, pouzdan i stabilan stalak koji ce vaš instrument sacuvati od padanja i nepotrebnih udaraca i oštećenja. Pored gitare, može poslužiti i kao stalak za violončelo u veličinama 1/2, 3/4 ili 4/4.

  1.450,00 din.
 • Gravity GS 01 NHB stalak za gitaru

  Gravity GS 01 NHB stalak za gitaru

  Masivni podni gitarski stalak za gitaru. Robusan a ipak elegantan stalak sa sistemom za zaključvanje, namenjen bilo kom modelu i obliku električne, akustične ili bas gitare. Lako podesiv po visini maksimalno do 108 cm, zaključava vrat gitare da bi sprečilo klizanje ili ispadanje instrumenta. Kada se instrument podigne sa postolja, sistem se automatski otključa i oslobodi instrument. Noge stalka sadrže zaštitu kako se instrument ne bi oštetio.

  4.790,00 3.930,00 din.
 • Hercules GS301B gitarski stalak

  Hercules GS301B gitarski stalak

  The Hercules TravLite Acoustic Guitar Mini Stand is a convenient and compact acoustic guitar stand that folds down flat for easy carrying and packing.

 • Hercules GS302B gitarski stalak

  Hercules GS302B gitarski stalak

  The Hercules TravLite Remarkably stable stand for electric guitar folds to notebook size for easy transport.

 • Hercules GS401B gitarski stalak

  Hercules GS401B gitarski stalak

  The compact Hercules Mini Acoustic Guitar Stand, Eye-catching, stable stand made to pack and carry!

  2.460,00 din.
 • Warwick RockStand RS 20900 zidni stalak za gitaru

  Warwick RockStand RS 20900 zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni stalak za gitaru. Zidni stalak za električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru. Montira se na zid pomoću dva zavrtnja koji se dobijaju u kompletu sa stalkom. Deo zidnog stalka o koji se oslanja gitara je zaštićen gumom tako da je gitara zaštićena od grebanja. Zidni stalak je predviđen za sve vrste akustičnih gitara i dovoljno udaljava instrument od zida. Na krajevima se nalazi zaštitna guma koja sprečava spadanje gitare sa zidnog stalka.

  850,00 din.
 • Warwick RockStand RS 20910 zidni stalak za gitaru

  Warwick RockStand RS 20910 zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni stalak za gitaru. Zidni stalak za električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru. Montira se na zid pomoću dva zavrtnja koji se dobijaju u kompletu sa stalkom. Deo zidnog stalka o koji se oslanja gitara je zaštićen gumom tako da je gitara zaštićena od grebanja. Zidni stalak je predviđen za sve vrste akustičnih gitara i dovoljno udaljava instrument od zida.

  850,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com