Stalci za gitare 1 - 10 od 31

 • Gravity GS 08 WMB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS 08 WMB zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni nosač za akustičnu, električnu ili bas gitaru. Predviđen da drži gitaru za headstock i prilagodljiv je za bilo koji oblik i veličinu. Držač se automatski prilagodi veličini headstocka čim se gitara spusti na stalak.

  500,00 din.
 • Gravity GS WMB 01 EB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS WMB 01 EB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS WMB 01 EB zidni stalak za gitaru je univerzalni horizontalni držač za električne gitare. Jednostavno podešavanje uglova nosača omogućava siguran prihvat svakog oblika trupa, dubine do 70 mm. Svi delovi u dodiru sa instrumentom su presvučeni gumiranim materijalom koji štiti finiš. Standardni Gravity kvalitet materijala i izrade. Pravi ukras za svaki muzički kutak.

  5.300,00 din.
 • Gravity GS 01 WMB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS 01 WMB zidni stalak za gitaru

  Gravity GS 01 WMB je univerzalni zidni stalak za gitaru. Odgovara za sve vrste električnih, akustičnih ili bas gitara, kao i, naravno, drugih žičanih instrumenata, kao što su ukulele, mandolina i slično. Automatski zaključava vrat instrumenta i osigurava instrument od padanja. Svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentom su gumirani. Odličan stalak za svaki dom ili studio.

  1.700,00 din.
 • Warwick RockStand RS 20900 zidni stalak za gitaru

  Warwick RockStand RS 20900 zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni stalak za gitaru. Zidni stalak za električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru. Montira se na zid pomoću dva zavrtnja koji se dobijaju u kompletu sa stalkom. Deo zidnog stalka o koji se oslanja gitara je zaštićen gumom tako da je gitara zaštićena od grebanja. Zidni stalak je predviđen za sve vrste akustičnih gitara i dovoljno udaljava instrument od zida. Na krajevima se nalazi zaštitna guma koja sprečava spadanje gitare sa zidnog stalka.

  850,00 din.
 • Warwick RockStand RS 20910 zidni stalak za gitaru

  Warwick RockStand RS 20910 zidni stalak za gitaru

  Univerzalni zidni stalak za gitaru. Zidni stalak za električnu, akustičnu, klasičnu ili bas gitaru. Montira se na zid pomoću dva zavrtnja koji se dobijaju u kompletu sa stalkom. Deo zidnog stalka o koji se oslanja gitara je zaštićen gumom tako da je gitara zaštićena od grebanja. Zidni stalak je predviđen za sve vrste akustičnih gitara i dovoljno udaljava instrument od zida.

  850,00 din.
 • Gewa BSX stalak za gitaru

  Gewa BSX stalak za gitaru

  BSX Classic je verovatno najbolji stalak za sve tipove i modele gitara na tržištu po ovoj ceni. Potpuno rasklopiv, napravljen od vrlo preciznih i kvalitetnih cevi i profila. Ima antiklizne podloge kao i zaštitu na svim delovima koji su u kontaktu sa instrumentom.

  999,00 din.
 • Adam Hall SGS103 gitarski stalak

  Adam Hall SGS103 gitarski stalak

  Adam Hall SGS103 univerzalni gitarski stalak za akustičnu, klasicnu, bas ili električnu gitaru. Snažan, pouzdan i stabilan stalak koji ce vaš instrument sacuvati od padanja i nepotrebnih udaraca i oštećenja. Pored gitare, može poslužiti i kao stalak za violončelo u veličinama 1/2, 3/4 ili 4/4.

  1.690,00 din.
 • Gravity GS 01 NHB stalak za gitaru

  Gravity GS 01 NHB stalak za gitaru

  Masivni podni gitarski stalak za gitaru. Robusan a ipak elegantan stalak sa sistemom za zaključvanje, namenjen bilo kom modelu i obliku električne, akustične ili bas gitare. Lako podesiv po visini maksimalno do 108 cm, zaključava vrat gitare da bi sprečilo klizanje ili ispadanje instrumenta. Kada se instrument podigne sa postolja, sistem se automatski otključa i oslobodi instrument. Noge stalka sadrže zaštitu kako se instrument ne bi oštetio.

  4.790,00 3.930,00 din.
 • Gravity VARI-G 3 stalak za 3 gitare

  Gravity VARI-G 3 stalak za 3 gitare

  Gravity VARI-G 3 je podni stalak za 3 gitare. Dizajniran je za sve vrste akustičnih, električnih ili bas gitara. Stalak se može sklopiti. Izrađen je od metalnih profila, a svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentima su gumirani.

  8.050,00 din.
 • Gravity VARI-G 5 stalak za 5 gitara

  Gravity VARI-G 5 stalak za 5 gitara

  Gravity VARI-G 5 je podni stalak za 5 gitara. Dizajniran je za sve vrste akustičnih, električnih ili bas gitara. Stalak se može sklopiti. Izrađen je od metalnih profila, a svi delovi stalka koji dolaze u kontakt sa instrumentima su gumirani.

  9.030,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com