Midi kontroleri 1 - 10 od 13

 • M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII je midi kontroler nove generacije sa 88 dinamičkih, polu-otežanih dirki. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver. Ovaj model pored USB-MIDI konekcije poseduje i klasičnu petopinsku MIDI-OUT konekciju. Takođe poseduje ulaze za dve pedale.

  24.875,00 din.
 • M-Audio Oxygen 25 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 25 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 25 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 25 poseduje 25 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  13.625,00 din.
 • M-Audio Oxygen 49 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 49 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 49 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 49 poseduje 49 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  18.625,00 din.
 • M-Audio Oxygen 61 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 61 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 61 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 61 poseduje 61 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  23.625,00 din.
 • Roland A-300PRO midi kontroler

  Roland A-300PRO midi kontroler

  Ako vam je potrebna MIDI klavijatura koju možete koristiti u studiju, na sceni ili bilo gde vam dođe inspiracija, našli ste je - A-300PRO.

  230 €
 • Roland A-500PRO midi kontroler

  Roland A-500PRO midi kontroler

  Ako vam je potrebna MIDI klavijatura koju možete koristiti u studiju, na sceni ili bilo gde vam dođe inspiracija, našli ste je - A-500PRO.

  280 €
 • Roland A-800PRO midi kontroler

  Roland A-800PRO midi kontroler

  Ako vam je potrebna MIDI klavijatura koju možete koristiti u studiju, na sceni ili bilo gde vam dođe inspiracija, našli ste je - A-800PRO.

  340 €
 • Roland PK-6 Dynamic MIDI Pedal

  Roland PK-6 Dynamic MIDI Pedal

  Put the excitement and versatility of live performance with full MIDI control within your reach. The PK-6 Dynamic Pedalboard is an impressive MIDI Controller that enables you to virtually control any MIDI function during live performance.

  690 €
 • Roland PK-9 Dynamic MIDI Pedal

  Roland PK-9 Dynamic MIDI Pedal

  PK-9 je novi 20-notni MIDI pedalboard, specijalno dizajniran za rad sa Roland orguljama ATELIER serije - kao što su Combo AT-350C i AT-900C; VR-/VK-serijom combo orgulja, Classic Organ C-200 i ostalim MIDI-kompatibilnim orguljama. Potreban je samo jedan P

  1230 €
 • Kawai VPC1 midi kontroler

  Kawai VPC1 midi kontroler

  Kawai VPC1 je midi kontroler sa najboljim klavirskim dirkama koje možete da zamislite danas. Drvene dirke sa Ivory i Ebony površinama, čuvena Kawai RM3 Grand II mehanika. Napaja se preko USB-a ili preko strujnog adaptera. Dolazi sa već setovanim parametrima za Pianoteq, Ivory II, Alicias Keys VST softvere. Neverovatan kontroler koji će učiniti da se osećate kao da sedite za pravim koncertnim klavirom.

  1640 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com