Midi kontroleri 1 - 10 od 13

 • M-Audio Keystation 49 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 49 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 49 MKII je midi kontroler nove generacije sa 49 dinamičkih dirki. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver.

 • M-Audio Keystation 61 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 61 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 61 MKII je midi kontroler nove generacije sa 61 dinamičkom dirkom. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver. Ovaj model pored USB-MIDI konekcije poseduje i klasičnu petopinsku MIDI-OUT konekciju.

  18.625,00 din.
 • M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII midi kontroler

  M-Audio Keystation 88 MKII je midi kontroler nove generacije sa 88 dinamičkih, polu-otežanih dirki. Lagan i izdržljiv, ovaj model je pogodan kako za studio tako i za muzičare koji žele da ponesu svoj omiljeni kontroler sa sobom na put ili na binu. Napaja se preko USB priključka. Uz ovaj midi kontroler dobija se i SONiVOX virtuelni instrument kao i Ableton Live Lite softver. Ovaj model pored USB-MIDI konekcije poseduje i klasičnu petopinsku MIDI-OUT konekciju. Takođe poseduje ulaze za dve pedale.

  24.875,00 din.
 • M-Audio Oxygen 25 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 25 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 25 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 25 poseduje 25 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  13.625,00 din.
 • M-Audio Oxygen 49 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 49 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 49 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 49 poseduje 49 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  18.625,00 din.
 • M-Audio Oxygen 61 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 61 MK IV midi kontroler

  M-Audio Oxygen 61 MK IV je kontroler koji pripada novoj MK IV seriji Oxygen kontrolera. M-Audio je vodeći inovator tehnologija za mobilnu muzičku produkciju. Oxygen 61 poseduje 61 dinamičkih dirki, osam knobova sa dodeljivim funcijama, transport tastere, i dolazi u paketu sa gomilom softvera. Sve što vam je potrebno da počnete da se bavite muzičkom produkcijom na jednom mestu.

  23.625,00 din.
 • Roland A-300PRO midi kontroler

  Roland A-300PRO midi kontroler

  Ako vam je potrebna MIDI klavijatura koju možete koristiti u studiju, na sceni ili bilo gde vam dođe inspiracija, našli ste je - A-300PRO.

  230 €
 • Roland A-500PRO midi kontroler

  Roland A-500PRO midi kontroler

  Ako vam je potrebna MIDI klavijatura koju možete koristiti u studiju, na sceni ili bilo gde vam dođe inspiracija, našli ste je - A-500PRO.

  280 €
 • Roland A-800PRO midi kontroler

  Roland A-800PRO midi kontroler

  Ako vam je potrebna MIDI klavijatura koju možete koristiti u studiju, na sceni ili bilo gde vam dođe inspiracija, našli ste je - A-800PRO.

  340 €
 • Roland PK-6 Dynamic MIDI Pedal

  Roland PK-6 Dynamic MIDI Pedal

  Put the excitement and versatility of live performance with full MIDI control within your reach. The PK-6 Dynamic Pedalboard is an impressive MIDI Controller that enables you to virtually control any MIDI function during live performance.

  690 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com