Setovi udaraljki

 • Ortega HORSE KICK PRO stompbox

  Ortega HORSE KICK PRO stompbox

  Ortega HORSE KICK PRO je digitalni stompbox sa pet različitih semplova različitih perkusija. Izrađen je od punog drveta mahagonija. Napaja se ili baterijom od 9V ili pomoću strujnog adaptera.

  20.956,00 din.
 • Ortega ANNALOG konjski udarac

  Ortega ANNALOG konjski udarac

  Ortega ANNALOG je analogni stompbox simulacija konjskog galopa izrađen od punog drveta trešnje, ozvučen piezo tehnologijom. Ne zahteva nikakvu bateriju niti eksterno napajanje povezuje se sa gitarom i pojačalom na standardni način kao i svaka druga pedala. Dno je obloženo slojem koje sprečava klizanje. Poseduje volume kontrolu. Odlična stvar za one man bend akustičare!

  11.036,00 din.
 • Halifax 2221 8/1 set udaraljki

  Halifax 2221 8/1 set udaraljki

  This music kit is specially designed for the kindergarden. Includes 1 frame drum 8”, 1 Tambourine Headless 8”, 2 pairs of Claves small, 1 Triangle 6”, 1 pair of Wooden Maracas and 1 pair Brass Cymbals 5”.

  5.900,00 din.
 • Flight FPS-10 set udaraljki

  Flight FPS-10 set udaraljki

  Školski set od deset udaraljki za decu. Set sadrži metalofon (sa 8 tonova), par marakasa, par kastanjete, daira sa kožom, par šejkera (jaja), par činela zaprste, jedan guiro, jedan triangl i praporci. Materijali korišćeni za izradu su drvo, metal, plastika i tekstil.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  8.360,00 5.500,00 din.
 • Flight FPS-17 set udaraljki

  Flight FPS-17 set udaraljki

  Set udaraljki koji sadrži triangl u pet veličina, ručne kastanjete, kastanjetu sa ručicom, marakas, dve daire, šejker, klave, ton blok, jedan ton blok sa ručicom, dva dual ton bloka sa ručicom i guiro. Ogroman set udaraljki koji se može koristiti za potrebe škole, za decu, ali i za ozbiljne muzičare. Odličan set sa kvalitetnom torbom po vrlo povoljnoj ceni.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  9.470,00 7.700,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com