Orgulje Viscount

 • Viscount Unico 300 orgulja

  Viscount Unico 300 orgulja

  Viscount Unico 300 je orgulja sa dva manuala, pedalbordom od 32 note, 47 reistara i još 5 dodatnih orkestarskih registara. Sve to je smešteno u elegantno kućište sa poklopcem. Ova orgulja idealna je za napredne učenike ili srednje i velike crkve. Poseduje veliku biblioteku internih registara koji se mogu lako podešavati po želji svirača. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja.

 • Viscount Unico 400 orgulja

  Viscount Unico 400 orgulja

  Viscount Unico 400 je orgulja sa tri manuala, pedalbordom od 32 note, 56 registara, i još 7 dodatnih orkestarskih registara. Sve to je smešteno u elegantno kućište sa poklopcem. Ova orgulja idealna je za napredne učenike ili srednje i velike crkve. Poseduje veliku biblioteku internih registara koji se mogu lako podešavati po želji svirača. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja.

 • Viscount Unico 500 orgulja

  Viscount Unico 500 orgulja

  Viscount Unico 500 je orgulja sa tri manuala, pedalbordom od 32 note, 56 registara i još 5 dodatnih orkestarskih registara. Idealna je za profesionalce i velike crkve. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja. Takođe poseduje i "Action Tracker" klavijaturu koja detektuje dodir pomoću brzine kojom se deluje na dirku i omogućava da se oseti takozvani "Tracker Touch" efekat, koji je zapravo veza između dodira svirača i zvuka svake viruelne cevi.

 • Viscount Unico 700 orgulja

  Viscount Unico 700 orgulja

  Viscount Unico 700 je orgulja sa četiri manuala, pedalbordom od 32 note, 69 registra i još 9 dodatnih orkestarskih registara. Idealna je za profesionalce i velike crkve. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja. Takođe poseduje i "Action Tracker" klavijaturu koja detektuje dodir pomoću brzine kojom se deluje na dirku i omogućava da se oseti takozvani "Tracker Touch" efekat, koji je zapravo veza između dodira svirača i zvuka svake viruelne cevi.

 • Viscount Unico CLV4 orgulja

  Viscount Unico CLV4 orgulja

  Viscount Unico CLV4 je kompakt orgulja sa dva manuala, pedalbordom od 30 nota i sa 45 registara. Kućište je napravljeno od drveta sa poklopcem za dirke. Ovaj model idealan za učenike ili manje crkve. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja. Takođe poseduje i "Action Tracker" klavijaturu koja detektuje dodir pomoću brzine kojom se deluje na dirku i omogućava da se oseti takozvani "Tracker Touch" efekat, koji je zapravo veza između dodira svirača i zvuka svake viruelne cevi.

 • Viscount Unico CLV6 orgulja

  Viscount Unico CLV6 orgulja

  Viscount Unico CLV6 je kompakt orgulja sa dva manuala, pedalbordom od 32 note i sa 35 registara. Kućište je napravljeno od laminiranog drveta sa poklopcem za dirke. Ovaj model idealan za učenike ili manje crkve. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja. Takođe poseduje i "Action Tracker" klavijaturu koja detektuje dodir pomoću brzine kojom se deluje na dirku i omogućava da se oseti takozvani "Tracker Touch" efekat, koji je zapravo veza između dodira svirača i zvuka svake viruelne cevi.

 • Viscount Unico CLV7 orgulja

  Viscount Unico CLV7 orgulja

  Viscount Unico CLV7 je kompakt orgulja sa dva manuala, pedalbordom od 32 note, sa 33 registara i još 5 orkestarskih registara. Kućište je napravljeno od drveta sa poklopcem za dirke. Ovaj model idealan za učenike ili manje crkve. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja. Takođe poseduje i "Action Tracker" klavijaturu koja detektuje dodir pomoću brzine kojom se deluje na dirku i omogućava da se oseti takozvani "Tracker Touch" efekat, koji je zapravo veza između dodira svirača i zvuka svake viruelne cevi.

 • Viscount Unico CLV8 orgulja

  Viscount Unico CLV8 orgulja

  Viscount Unico CLV8 je kompakt orgulja sa tri manuala, pedalbordom od 32 note, 50 registara i 4 orkestarska registra. Kućište je napravljeno od drveta sa poklopcem za dirke. Ovaj model idealan za učenike ili srednje crkve. Ovu orgulju pokreće Physis modeling tehnologija koja elektronski reprodukuje fizički fenomen koji utiče na stvaranje zvuka kod pravih cevnih orgulja, pa ovaj instrument stvara neverovatno veran i moćan zvuk orgulja. Takođe poseduje i "Action Tracker" klavijaturu koja detektuje dodir pomoću brzine kojom se deluje na dirku i omogućava da se oseti takozvani "Tracker Touch" efekat, koji je zapravo veza između dodira svirača i zvuka svake viruelne cevi.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com