Cajon

 • Gewa Pure Cajon Club Salsa Ebony

  Gewa Pure Cajon Club Salsa Ebony

  Gewa Pure Cajon Club Salsa je serija izuzetnih cajona koji dolaze u kompletu sa kvalitetnom torbom i ključem za štimovanje. Izrađeni su od punog drveta, sa podesivom žicom, a prednja ploča je kod ovog modela od punog drveta ebanovine. Odličan ton, i izuzetna izrada čine ovaj instrument odličnom ponudom za ovaj cenovni rang.

 • Gewa Pure Cajon Club Salsa Zebrano

  Gewa Pure Cajon Club Salsa Zebrano

  Gewa Pure Cajon Club Salsa je serija izuzetnih cajona koji dolaze u kompletu sa kvalitetnom torbom i ključem za štimovanje. Izrađeni su od punog drveta, sa podesivom žicom, a prednja ploča je kod ovog modela od punog drveta zebrano. Odličan ton, i izuzetna izrada čine ovaj instrument odličnom ponudom za ovaj cenovni rang.

  15.600,00 din.
 • Gewa Pure Cajon Club Salsa Zebrano Coloured

  Gewa Pure Cajon Club Salsa Zebrano Coloured

  Gewa Pure Cajon Club Salsa je serija izuzetnih cajona koji dolaze u kompletu sa kvalitetnom torbom i ključem za štimovanje. Izrađeni su od punog drveta, sa podesivom žicom, a prednja ploča je kod ovog modela od punog drveta zebrano u boji. Odličan ton, i izuzetna izrada čine ovaj instrument odličnom ponudom za ovaj cenovni rang.

 • Ortega OSTBCJ-BU cajon sa pedalom

  Ortega OSTBCJ-BU cajon sa pedalom

  Ortega OSTBCJ-BU je set koji se sastoji od ORTEGA OCJ10NTDS-BP cajona, ORTEGA OCJP-GB pedale za cajon, torbe za cajon, torbe za pedalu i ključa za štimovanje. Profensionalna izrada i ozbiljan zvuk. Sve što vam je potrebno da oslobodite ruke za druge perkusije u svom arsenalu.

  24.676,00 din.
 • Gewa Pure Cajon Club Salsa Birch

  Gewa Pure Cajon Club Salsa Birch

  Gewa Pure Cajon Club Salsa je serija izuzetnih cajona koji dolaze u kompletu sa kvalitetnom torbom i ključem za štimovanje. Izrađeni su od punog drveta, sa podesivom žicom, a prednja ploča je kod ovog modela od punog drveta breze. Odličan ton, i izuzetna izrada čine ovaj instrument odličnom ponudom za ovaj cenovni rang.

 • Latin Percussion Aspire Cajon

  Latin Percussion Aspire Cajon

  Latin Percussion Aspire Cajon je namenjen prevashodno za flamenko muziku ali jako dobro se ponaša u bilo kom drugom muzičkom žanru. Izrađen je od hrastove šperploče i poseduje tri snar žice koje daju sjajan ton, a samo telo proizvodi nevereovatan bas. Odličan instrument za svirke ili snimanje.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  16.900,00 15.210,00 din.
 • Meinl SCAJ1LB Mini cajon

  Meinl SCAJ1LB Mini cajon

  Cajon perkusije iz headliner serije. Španski udarački instrument koji se ne koristi samo u flamenco i world muzici već ima sve većeg upliva i u ostalim žanrovima gde formira veoma dobru ritmičku podlogu za ceo bend.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  4.250,00 3.825,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com