Gitarska pojačala Palmer 1 - 10 od 31

 • Palmer Pocket Amp mini pojačalo

  Palmer Pocket Amp mini pojačalo

  Palmer Pocket Amp ima izlaz za slušalice kao i XLR izlaz, tako da možete vežbati na miru kod kuće ili direktno povezati spravu na razglas za vežbanje sa bendom. Stereo Aux ulaz vam omogućuje da povežete CD ili MP3 i vežbate uz svoju omiljenu pesmu/bend. Mini pojačalo pruža širok spektar tonova od čistog do jako distorziranog, a simulator zvučnika se brine da to sve zvuči ubedljivo. Switch šeta između Clean, Crunch i Heavy modova, kao i pozicioniranja mikrofona na simulatoru dok potenciometri regulišu Bass, Treble, Drive, Level.

  86 €
 • Palmer Pocket Amp MKII mini pojačalo

  Palmer Pocket Amp MKII mini pojačalo

  Palmer Pocket Amp MKII donosi prošireni opseg autentičnih lampaških tonova, od dinamičnog clean-a do maksirane distorzije.Poseduje tropoložajni selektor za vrstu pojačala, strukturu distorzije i pozicioniranje mikrofona na simulatoru zvučne kutije.Palmer Pocket Amp vam omogućava da lako kreirate klasične kao i moderne gitarske tonove. Visoko kvalitetne komponente obezbeđuju superioran odnos signal/šum.Uz 6.35mm ulaz kao i balansirani XLR , 3.5mm AUX kao i izlaz za slušalice, Pocket Amp je mnogo više od puke sprave za direktno snimanje.

  109 €
 • Palmer EINS lampaška gitarska glava 1W

  Palmer EINS lampaška gitarska glava 1W

  Palmer EINS lampaška gitarska glava možda izgleda kao kućno pojačalo, ali njegova primena je široka i profesionalna.Zadnjih godina pojačala od 1-5W su postala jako popularna. Palmer EINS ima simulirani izlaz koji omogučuje da se pojačalo poveže direktno na audio interfejs. Zahvaljujući ugrađenom loadbox-u pojačalo se ne mora nužno povezati na zvučnike.HiZ izlaz omogućuje da se pojačalo uključi direktno u ulaz bilo kog pojačala.Ovako se EINS može pojačati ili koristiti kao preamp, pa čak i staviti na pedalboard.ECC83 preamp lampa i ECC82 snagaška lampa dolazi sa pojačalom, ali su moguće i drugačije kombinacije.

  262 €
 • Palmer MACHT 402 gitarsko pojačalo - snagaš

  Palmer MACHT 402 gitarsko pojačalo - snagaš

  Palmer MACHT 402 je stereo snagaš specijalno dizajniran za gitaru.Daje 200W snage po kanalu ili 400W u bridge modu, sasvim dovoljno za skoro svaki gitarski kabinet.Snagaš je zaštićen od prenapona, pregrevanja, jednosmerne struje i kratkih spojeva izuzetno kvalitetnim napajanjem i ventilatorom niskog šuma.MACHT 402 ima dva kanala svaki sa svojim Volume, Hi i Low kontrolama za konkretno oblikovanje tona.Sa LED indikatorom, tropoložajnim selektorom osetljivosti, ugrađenim limiterom, prekidačem za uzemljenje, XLR i jack ulazima, jack i speakon izlazima Palmer MACHT 402 je idealna stanica za vaš preamp, malo pojačalo, procesor, i pedale.

  349 €
 • Palmer FAB5 5W kombo lampaško pojačalo

  Palmer FAB5 5W kombo lampaško pojačalo

  Palmer FAB5 kombo pojačalo ima snažan 10“ Eminence Ragin Cajun zvučnik i maksimalni izlaz od 5w.Dizajn je klasični lampaški jednokanalni. Proverena kombinacija 12AX7(ECC83) lampe u preampu i 6V6 i EZ81 rectifier lampe na izlazu. Rezultat je pojačalo koje se odlično snalazi u blues i rock vodama. Prirodna distorzija i brzi odziv.Pojačalo ima i ugrađeni atenuator pa se izlazna snaga može smanjiti i na nivo za vežbanje u sobi.Pojačalo ima izlaz za eksterni zvučnik ili kutiju, kao i boost funkciju koja se može aktivirati preko opcionog footswtich-a.

  575 €
 • Palmer DREI(triple single ended) lampaška gitarska glava 15W

  Palmer DREI(triple single ended) lampaška gitarska glava 15W

  Distorzija u svojoj najčistijoj i najprirodnijoj pojavi. Palmer DREI gitarska glava sa svojim singl-end dizajnom omogućava prirodne, organske i sirove tonove kakve retko možete da čujete kod modernih pojačala.Sa svojih 15W snage, ovaj tip pojačala se često koristi kao skriveno oružje u studijima širom sveta.Glavne prednosti sing-end dizajna su ekstremno brz odziv, osetljivost na i najmanju promenu dinamike, minimalistički dizajn, čista i prirodna distorzija, direktna putanja signala.Dodatna pogodnost Palmer DREI pojačala je da prima različite vrste lampi, svaku sa svojim prepoznatljivim karakteristikama.EL84, 6V6, 6L6 se mogu dozirati mešati da bi se kreirao originalni ton po vašim potrebama i stilu.

  799 €
 • Palmer FAT50 kombo lampaško pojačalo 50W

  Palmer FAT50 kombo lampaško pojačalo 50W

  Palmer FAT50 je lampaško kombo pojačalo namenjeno gitaristima koji traže specifičan i krajnje individualan ton. Jednostavno i direktno, svaki model Palmer pojačala je kreiran kao original za sebe.Izuzetna izrada, impresivan zvuk, visoko kvalitetne komponente. Dizajn je fokusiran na klasičnim rok tonovima, sa dovoljno overdrive za svaku priliku i svaku jačinu.Na pojačalu postoji Low/High gain prekidač, sa kojim FAT50 lako odlazi u metal teritoriju.Zvučnik je Eminence Governor 12".

  999 €
 • Palmer 1X12

  Palmer 1X12" PCAB112B gitarski kabinet bez zvučnika

  Palmer gitarski kabineti su izdržljivi, fleksibilni i pristupačni. Prazan open-back kabinet za jedan zvučnik promera 12 inča.Pristup zvučniku sa prednje strane, a sa zadnje strane ploča za konekciju zvučnika sa pojačalom kao i unutrašnji zvučnički kabl.

  139 €
 • Palmer 1X12

  Palmer 1X12" PCAB112BLU Celestion Alnico Blue gitarska kutija

  Palmer gitarski kabineti su izdržljivi, fleksibilni i pristupačni. Open-back kabinet sa Celestion Alnico Blue 8 ohm 12".Pristup zvučniku sa prednje strane,preko grila koji je pričvršćen čičak trakom, a sa zadnje strane ploča za konekciju zvučnika sa pojačalom kao i unutrašnji zvučnički kabl. Montaža i pregled kutije izvršeni u Nemačkoj.

  659 €
 • Palmer 1X12

  Palmer 1X12" PCAB112CRM Celestion Creamback gitarska kutija

  Palmer gitarski kabineti su izdržljivi, fleksibilni i pristupačni. Open-back kabinet sa Celestion Creamback 8 ohm 12" zvučnikom.Pristup zvučniku sa prednje strane,preko grila koji je pričvršćen čičak trakom, a sa zadnje strane ploča za konekciju zvučnika sa pojačalom kao i unutrašnji zvučnički kabl. Montaža i pregled kutije izvršeni u Nemačkoj.

  309 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com