LED barovi i LED paneli 1 - 10 od 15

 • Cameo BARL 10 RGB IR led RGB bar

  Cameo BARL 10 RGB IR led RGB bar

  Cameo BARL 10 RGB IR je rasveta tipa LED RGB BAR koja se može kontrolisati pomoću daljinskog upravljača. Raspored je 252x10mm. Sistem smešten u kućištu crne boje tanke konstrukcije. Veoma pogodan za zatvorene prostore kao što su klubovi i kafići, koncertima u zatvorenom ili za dekoraciju zidova enterijera. Sastoji se od 252 LED-a dimenzija 10mm koji pružaju tople i prirodne boje. Ugao snopa svetla je od 30 stepeni.

 • Cameo BARL 10 RGB IR WH bar

  Cameo BARL 10 RGB IR WH bar

  Cameo BARL 10 RGB IR je rasveta tipa LED RGB BAR koja se može kontrolisati pomoću daljinskog upravljača. Raspored je 252x10mm. Sistem smešten u kućištu crne boje tanke konstrukcije. Veoma pogodan za zatvorene prostore kao što su klubovi i kafići, koncertima u zatvorenom ili za dekoraciju zidova enterijera. Sastoji se od 252 LED-a dimenzija 10mm koji pružaju tople i prirodne boje. Ugao snopa svetla je od 30 stepeni.

 • Cameo BARL 10 RGBA led RGB bar

  Cameo BARL 10 RGBA led RGB bar

  Cameo BARL 10 RGBA je LED rasveta tipa LED RGBA BAR. Raspored LED-ova je 252x10mm. Sistem smešten u kućištu crne boje tanke konstrukcije. Veoma pogodna rasveta za korišćenje u zatvorenom prostoru kao što su klubovi i kafići, ili koncertima u zatvorenom ali i za dekoraciju zidova enterijera. Sadrži 252 LED-a 10mm koji pružaju tople i prirodne boje, sa uglom snopa svetla od 30 stepeni.

 • Cameo BARL 10 RGBA WH led RGB bar

  Cameo BARL 10 RGBA WH led RGB bar

  Cameo BARL 10 RGBA je LED rasveta tipa LED RGBA BAR. Raspored LED-ova je 252x10mm. Sistem smešten u kućištu bele boje tanke konstrukcije. Veoma pogodna rasveta za korišćenje u zatvorenom prostoru kao što su klubovi i kafići, ili koncertima u zatvorenom ali i za dekoraciju zidova enterijera. Sadrži 252 LED-a 10mm koji pružaju tople i prirodne boje, sa uglom snopa svetla od 30 stepeni.

 • Cameo FB 150 flash bar

  Cameo FB 150 flash bar

  Cameo FLASH BAR 150 je 3-u-1 svetlosni efekat. Predstavlja kombinaciju strobe, chase i blinder efekata smeštenih u jednom uređaju. Poseduje 15 snažnih LED-ova snage od 6W, brzina stroba je do 30 Hz, mogućnost podesivog flash rate, precizni dimerom i disperzijom svetlosti od 80°. Stvara zanosne i dinamične svetlosne efekte. Poseduje mogućnost kontrole zvukom, master, slave i standalone moda. Mogućnost kontrolisanja pomoću DMX protokola i to u 1, 3, 5, 15 ili 20-kanalnom modu.

 • Cameo PIXBAR 200 PRO led bar

  Cameo PIXBAR 200 PRO led bar

  Profesionalni 12 x 3 W TRI LED Bar. Cameo PixBar je LED Bar opremljen sa 12 super snažnih 3W RGB LED-ova. Radi u potpunosti bešumno i bez treperenja zahvaljujući stopi osvežavanja od 3,600Hz. Uz praktično neograničen spektar boja, PixBar 200 PRO nudi i 3 nijanse bele i 4 krive dimera. Sa mogućnošću kontrole svakog piksela zasebno, moguće je individualno kontrolisati svaki LED i postići impresivne "chase" efekte.

 • Cameo PIXBAR 300 PRO led bar

  Cameo PIXBAR 300 PRO led bar

  Cameo PIXBAR 300 spada u rang profesionalnih RGBW LED Bar reflektora. Raspored LED-ova je 6 x 8 W. U kućištu je smešteno 6 super snažnih RGB LED jačine 8W. Sistem funkcioniše bez smetnj u radu i potpuno bešumno i stopu osvežavanja od 3600Hz. Poseduje takoreći neograničen spektar boja, nudi i 3 nijanse bele i 4 krive dimera. Poseduje mogućnost kontrole svakog piksela zasebno, uz mogućnost postizanja fenomenalnih "chase" efekata. Sistem smešten u kućištu crne boje.

 • Cameo PIXBAR 400 PRO led bar

  Cameo PIXBAR 400 PRO led bar

  Cameo PIXBAR 400 spada u rang profesionalnih RGBW LED Bar reflektora. Raspored LED-ova je 12 x 8 W. U kućištu je smešteno 6 super snažnih RGB LED jačine 8W. Sistem funkcioniše bez smetnj u radu i potpuno bešumno i stopu osvežavanja od 3600Hz. Poseduje takoreći neograničen spektar boja, nudi i 3 nijanse bele i 4 krive dimera. Poseduje mogućnost kontrole svakog piksela zasebno, uz mogućnost postizanja fenomenalnih "chase" efekata. Sistem smešten u kućištu crne boje.

 • Cameo PIXBAR 450 CPRO led bar

  Cameo PIXBAR 450 CPRO led bar

  Cameo PIXBAR 450 spada u rang profesionalnih RGBW LED Bar reflektora. Raspored LED-ova je 4 x 30 W. U kućištu je smešteno 6 super snažnih RGB LED jačine 8W. Sistem funkcioniše bez smetnj u radu i potpuno bešumno i stopu osvežavanja od 3600Hz. Poseduje takoreći neograničen spektar boja, nudi i 3 nijanse bele i 4 krive dimera. Poseduje mogućnost kontrole svakog piksela zasebno, uz mogućnost postizanja fenomenalnih "chase" efekata. Sistem smešten u kućištu crne boje.

 • Cameo PIXBAR 500 PRO led bar

  Cameo PIXBAR 500 PRO led bar

  Cameo PIXBAR 300 spada u rang profesionalnih RGBW LED Bar reflektora. Raspored LED-ova je 6 x 12 W. U kućištu je smešteno 6 super snažnih RGB LED jačine 12W. Sistem funkcioniše bez smetnj u radu i potpuno bešumno i stopu osvežavanja od 3600Hz. Poseduje takoreći neograničen spektar boja, nudi i 3 nijanse bele i 4 krive dimera. Poseduje mogućnost kontrole svakog piksela zasebno, uz mogućnost postizanja fenomenalnih "chase" efekata. Sistem smešten u kućištu crne boje.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com