Dunlop

 • Dunlop Cry Baby Classic GCB95F wah pedala

  Dunlop Cry Baby Classic GCB95F wah pedala

  Zasladjeni brat GCB 95. Pedala poseduje Fasel induktor, koj je ključ tona, sweep-a i "glasa" prvog CryBaby-ja. Pedala sadrži i 100kOhm Hot Potz potenciometar za brze, nagle wah tonove. GCB 95F krasi klaičan wah ton kakav je korišćen 60-tih godina.

  17.200,00 din.
 • Dunlop Cry Baby JC95 Jerry Cantrell Signature wah pedala

  Dunlop Cry Baby JC95 Jerry Cantrell Signature wah pedala

  Dunlop Cry Baby wah sa potpisom gitariste Jerry Cantrell. Pravi tamni i širok grunge ton dostojan imena ovog gitariste. Ima dosta širi opseg u odnosu na ostale standardne modele iz Cry Baby serije.

  24.400,00 din.
 • Dunlop Cry Baby SW95 Slash Signature wah pedala

  Dunlop Cry Baby SW95 Slash Signature wah pedala

  Napravljena po uzoru na Slash-ov legendarni wah-wah ton. Dva odvojena circuit-a, custom wah po Slash-ovim specifikacijama i distorzija sa posebnim gain i volume kontrolama. Od lepog clean funky wah-a do potpunog soničnog ludila!

  27.500,00 din.
 • Dunlop Cry Baby 95Q wah pedala

  Dunlop Cry Baby 95Q wah pedala

  Originalni Cry Baby sa dodatim najpopularnijim opcijama. Boost switch za dodatnih 15db gain-a, Q control za fino podešavanje shape-a, i Auto-Return funkcija koja pali wah momenta kada se noga spusti na njega.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • Dunlop Cry Baby 535Q wah pedala

  Dunlop Cry Baby 535Q wah pedala

  Švajcarski nož medju wahovima. Mogućnost podešavanja svake tonalne opcije. Boost dugme za dodatne decibele kada su potrebni, rotacioni prekidač za biranje opsega(sweep) u kome wah radi, q control za fino podešavanje "plača", volume pot za podešavanje jačine boost-a kada je uključen. Verovatno najbolji wah koji je Dunlop napravio!

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • Dunlop Cry Baby JH1D Jimi Hendrix Signature wah pedala

  Dunlop Cry Baby JH1D Jimi Hendrix Signature wah pedala

  Wah-wah pedala je tek bila izmišljena kada je Hendrix stupio na scenu 1967. i do današnjeg dana, malo gitarista su postigli taj ubistveni wah lead zvuk i opasan wah ritam. Wah pedala koju je Hendrix koristio je dizajn Thomas Organ Company a proizveden je u fabrici JEN u Italiji. Ovo je nepogrešiv wah ton koji se čuje na Hendrix-ovim klasicima kao što su “Up From the Sky,” “Voodoo Child (Slight Return),” “Little Miss Lover” i “Still Raining, Still Dreaming.” Jimi Hendrix Signature Wah reprodukuje ove boje zvuka sa neverovatnom preciznošću. Dubinom tona i izražajnošću on će raspaliti vašu maštu. Vintage classic izgled je 100% autentičan, sa crnim italijanskim crinkle finišom i aluminijumskim kućištem. Od dopadljivog izgleda do zvuka koji vam pomera nerve, sve u vezi ove pedale je čist Hendrix.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  17.360,00 din.
 • Dunlop Cry Baby KH95 Kirk Hammet signature wah pedala

  Dunlop Cry Baby KH95 Kirk Hammet signature wah pedala

  Dunlop Cry Baby wah u varijanti gitariste Kirk Hametta. Poseduje vrlo veliki dinamički opseg i prepoznatljiv ton. Aktivira se kao i svaki Dunlop Cry Baby wah na prekidač pri vrhu pedale. Nema nikakvih drugih kontrola na sebi. Može da se napaja putem baterije od 9V ili putem adaptera.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • Dunlop Cry Baby ZW45 Zakk Wylde Signature wah pedala

  Dunlop Cry Baby ZW45 Zakk Wylde Signature wah pedala

  Specially voiced to deliver thick and cutting tone. Heavy-duty raw-metal casting.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • Dunlop Cry Baby GCB95 wah pedala

  Dunlop Cry Baby GCB95 wah pedala

  Dunlop Cry Baby GCB95, legendarna wah wah pedala koju su koristili Jimi Hendrix, Eric Clapton , Steve Vai ,Joe Satriani i drugi.Dunlop GCB95 Cry baby wah-wah pedala ima najveci frekventni opseg od svih Dunlop pedala. Toliko mnogo popularnih pesama je snimljeno pomocu ovog efekta , pomocu ove pedale. Sad je red na Vas !!!

  Artikal je trenutno rasprodat.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com