Gitarski procesori 1 - 10 od 29

 • Zoom G1on gitarski procesor

  Zoom G1on gitarski procesor

  Zoom G1on je gitarski procesor namenjen početnicima i hobistima. Poseduje 100 različitih efekata koji se mogu vezivati u lance od po 5 efekata i beležiti u memoriju od ukupno 100 preseta. Može raditi i na baterije.

  10.271,00 7.850,00 din.
 • Zoom G1Xon gitarski procesor

  Zoom G1Xon gitarski procesor

  Zoom G1Xon je gitarski procesor koji poseduje i expression pedalu pomoću koje možete kontrolisati različite parametre efekata ili jačinu signala gitare. Poseduje 100 različitih efekata koji se mogu vezivati u lance od po 5 efekata. Pored toga radi i na baterije.

  11.759,00 10.500,00 din.
 • ZOOM B1on procesor za bas gitaru

  ZOOM B1on procesor za bas gitaru

  Zoom B1on je jednostavan ali moćan procesor za bas gitaru. Poseduje 100 različitih efekata i simulacija pojačala koji će vam omogućiti da se lakše i bolje uklopite u bilo koji muzički žanr. Takođe poseduje i looper, ritam mašinu i štimer.

  8.300,00 din.
 • ZOOM B1Xon procesor za bas gitaru

  ZOOM B1Xon procesor za bas gitaru

  Zoom B1Xon je jednostavan ali moćan procesor za bas gitaru. Za razliku od mlađeg brata B1on, ovaj procesor poseduje i expression pedalu pomoću koje možete kontrolisati različite parametre efekata, wah ili jačinu tona. Procesor poseduje 100 različitih efekata i simulacija pojačala koji će vam omogućiti da se lakše i bolje uklopite u bilo koji muzički žanr. Takođe poseduje i looper, ritam mašinu i štimer.

  10.500,00 din.
 • Zoom G3 gitarski procesor

  Zoom G3 gitarski procesor

  Zoom G3 je gitarski procesor sa 116 efekata koji se mogu vezivati u lance od po 6 efekata. Poseduje 3 displeja tako da se na svakom displeju mogu prikazivati različiti efekti u lancu i njihovi parametri kontrolisati pomoću potenciometara koji se nalaze ispod svakog displeja. Postoji i ulaz za opcionu expression ili switch pedalu.

 • Zoom G3X gitarski procesor

  Zoom G3X gitarski procesor

  Zoom G3X je gitarski procesor sa 116 različitih efekata koji se mogu vezivati u kombinacije do 6 efekata. Za razliku od G3 modela ovaj model poseduje i expression pedalu kojom se mogu kontrolisati različiti parametri efekata.

 • ZOOM MS-70CDR MultiStomp gitarska pedala

  ZOOM MS-70CDR MultiStomp gitarska pedala

  Zoom MS-70CDR je pedala koja nudi 86 najpopularnijih Chorus, Delay i Reverb efekata ikada, sve u jednoj pedali. Može se koristiti kako za gitaru, tako i za bas ili klavijaturu, ili čak bilo koji drugi instrument. Poseduje stereo ulaz i stereo izlaz. Takođe poseduje i štimer.

  15.355,00 din.
 • ZOOM MS-50G MultiStomp gitarska pedala

  ZOOM MS-50G MultiStomp gitarska pedala

  Zoom MS-50G je gitarska pedala koja sadrži 100 gitarskih efekata u jednu jedinu pedalu. Pruža mogućnost da se iskombinuje do 6 efekata u lanac. Pored toga sadrži i štimer, stereo izlaz, i USB konekciju za prebacivanje efekata sa računara. Iznenadiće Vas koliko, i šta sve može ova jedna gitarska pedala!

  17.711,00 15.355,00 din.
 • ZOOM MS-60B MultiStomp gitarska pedala

  ZOOM MS-60B MultiStomp gitarska pedala

  Zoom MS-60B je pedala predviđena za bas gitaru. Sadrži 58 različitih efekata, od simulacija pojačala preko modulacionih do prostornih efekata. Pruža mogućnost da se iskombinuje do 4 efekta u lanac. Pored toga sadrži i štimer, stereo izlaz, i USB konekciju za prebacivanje efekata sa računara. Iznenadiće Vas koliko, i šta sve može ova jedna gitarska pedala!

  17.711,00 15.355,00 din.
 • ZOOM A3 procesor za akustičnu gitaru

  ZOOM A3 procesor za akustičnu gitaru

  Zoom A3 je procesor za akustičnu gitaru sa 40 efekata i 28 modela gitara. Verno prenošenje zvuka akustične gitare na razglas ili pojačalo je težak zadatak jer i najbolji piezo ili magnet dosta oduzme zvuku instrumenta. Ovaj uređaj uspešno prenosi ton akustične gitare, i pored toga nudi još 40 efekata kojima možete obogatiti taj zvuk. Odličan alat za svakog akustičara!

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com